HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

MAHSUN AYDIN İMZALADI…

Karabağlar Spor bir çok takımın transfer listesinde bulunan tecrübeli Kanat oyuncusu Mahsun AYDIN’ı kadrosuna dahil etti.

MAHSUN AYDIN , ” Karabağlar spor Kulübü’nün hedeflerine ulaşmak ve hep birlikte başarmak için buradayım” dedi.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına başladı …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor , Türkiye şampiyonluğu bulunan başarılı sağ ve sol kanat oyuncusu , 1998 doğumlu Mahsun AYDIN ’ı renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Genel Koordinatör Ahmet KARAOSMANOĞLU , Teknik sorumlu Davut BULGAK ve yeni transfer Mahsun AYDIN hazır bulundu.

MAHSUN AYDIN ” KARABAĞLAR SPOR KULÜBÜ’NÜN HEDEFLERİNE HEP BİRLİKTE ULAŞMAK İÇİN BURADAYIM”

İmza sonrası çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı kanat oyuncusu Mahsun AYDIN yaptığı açıklamada ; “Karabağlar Spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz olan Bir üst Lig’e çıkmak istiyoruz. Karabağlar spor Kulübü’nün hedeflerini hep birlikte ulaşmak ve başarmak için buradayım. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

TEKNİK SORUMLU DAVUT BULGAK ; “MAHSUN’U KADROMUZA KATTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ…”

Teknik sorumlu Davut Bulgak imza sonrası yaptığı açıklamada ; “Transferlerimiz ile sezon hazırlıklarımız başladı. Tecrübeli sağ ve sol kanat oyuncusu Mahsun AYDIN kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Tecrübesi ve enerjisiyle takımımıza güç katacaktır. “ şeklinde konuştu.

MAHSUN AYDIN KİMDİR ;

1998 doğumlu İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye şampiyonluğu bulunan başarılı oyuncu MAHSUN AYDIN bugüne kadar ; İzmir büyükşehir belediyesi , Narlıdere belediyesi , Altınova belediye spor , Yamanlar spor , Bornova Belediye spor, Bornova Mevlana spor, İşçievleri spor, Tire belediye spor formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.