HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

BAY GOL, KARABAĞLAR SPOR’DA…

Karabağlar Spor ,Rekorların sahibi golcü ve tecrübeli oyuncu Enes ORTAÇ’ı renklerine bağladı.

ENES ORTAÇ , ” Karabağlar spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum” dedi.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına başladı …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor , gol yollarında kalecilerin korkulu rüyası başarılı kanat-forvet oyuncusu , 1993 doğumlu Enes ORTAÇ ’ı kadrosuna dahil etti.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Genel Koordinatör Ahmet KARAOSMANOĞLU , Teknik sorumlu Davut BULGAK ve yeni transfer Enes ORTAÇ hazır bulundu.

ENES ORTAÇ ” KARABAĞLAR SPOR KULÜBÜ’NÜN BİR PARÇASI OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM…”

İmza sonrası çok mutlu olduğunu belirten, geçen sezon 1 maçta 11 gol atarak adından söz ettiren tecrübeli ve başarılı golcü oyuncu Enes ORTAÇ yaptığı açıklamada ; “ Yeniden süper amatörde mücadele edecek olan Karabağlar Spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz ligi en iyi yerde tamamlamak. Karabağlar spor Kulübü’nün hedeflerine hep birlikte ulaşmak ve başarmak için buradayım. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

TEKNİK SORUMLU DAVUT BULGAK ; “ HOŞ GELDİN KALECİLERİN KORKULU RÜYASI…”

Teknik sorumlu Davut Bulgak imza sonrası yaptığı açıklamada ; “Enes bizim çok yakından tanıdığımız ve takip ettiğimiz bir oyuncu. Tecrübeli kanat ve forvet oyuncusu Enes kardeşimize aramıza hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Tecrübesi ve golleriyle takımımıza güç katacaktır. “ şeklinde konuştu.

ENES ORTAÇ KİMDİR ;

6 Ocak 1993 İzmir doğumlu Enes ORTAÇ 2008 yılında Karabağlar Hires Gençlik spor kulübünde futbol hayatına başladı. 5 sezon burada oynadıktan sonra Dörtyol spor’a transfer oldu. Tekrar Hires Gençlik spor’a gelen başarılı oyuncu daha sonra ; ESENLİK SPOR KULÜBÜ, , KARABAĞLAR ESKİİZMİR SPOR , 35 İZMİR KÜLTÜR SPOR , KARABAĞLAR GENÇ YILDIZ SPOR , DİKİLİ BELEDİYESPOR , KARABAĞLAR FUTBOL KULÜBÜ , KARABAĞLAR YEŞİLYURT FUTBOL KULÜBÜ, YEŞİLYURT SPOR VE ESENLİK SPOR formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.