HABERLERÖZEL HABER

BURHAN CEVREM’E ZİYARET…

Karabağlar Kent Konseyi İzmirspor’un Duayeni Burhan CEVREM’i evinde ziyaret etti…

Türk Futbolunun unutulmaz ve yaşayan efsane ismi Burhan CEVREM’i evinde ziyaret eden Karabağlar Kent konseyi spor meclisi başkanı Metin Demirkaya ve yönetim kurulu üyeleri Spor hukuku, Spor Meclisi yürütme kurulu üyesi Yasemin Şahin Halavurte ve Tecrübeli yönetici Ali KIRAY İzmirspor’un dünü ve bugünü hakkında bilgi aldıklarını açıkladı.

Tarihi buram buram yaşadıklarını ve çok güzel duygular ile bilgiler edindiklerini belirten başkan Metin DEMİRKAYA, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “KARABAĞLAR KENT KONSEYİ SPOR MECLİSİ olarak güzel İzmir’imizin yaşayan efsane futbolcularından Burhan Cevrem’i evinde ziyaret ederek İzmirspor’un dünü ve bugünü hakkında bilgi edindik. En çok bizi etkileyen bugünkü Uğur Mumcu parkı diğer adıyla Hürriyet Parkı’nın daha önceleri İzmirspor’da efsane futbolcu olan Metin Oktay’ın yetiştiği talebe çayırı olduğunu öğrendik. ” ifadelerini kullandı.

Spor hukuku, Spor Meclisi yürütme kurulu üyesi İzmir barosu avukatı Yasemin Şahin Halavurte ziyaret sonrası çok duygu dolu bir ziyaret yaşadıklarını belirterek ,”1927 doğumlu İzmir’in duayen futbolcusu Burhan Çevrem’i Karabağlar Kent Konseyi Spor Meclisi olarak ziyaret ettik. Anılarını anlatırken o günleri tekrar yaşadı. İzmir Spor’un ilk kadın yöneticisi olan eşi rahmetli Yurdagül Hanım’a özlemi taptazeydi. İyi ki varsın, Burhan Çevrem. Işıklar içinde uyu, Yurdagül Çevrem.” şeklinde konuştu.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.