HABERLERÖZEL HABER

Her Maçta Skora Katkı Yaptı…

Kaptan Murat Demirel ” Gençler Asla Vazgeçmeyin, Hayallerinizin peşinden gidin”

ÇETİN ZENGİN 1. Amatör Küme-16. Grup, 14 .hafta son maçında Limontepe Gençlik spor güçlü rakibi Karabağlar spor ile şampiyonluk maçına çıktı.

Maçtan 2-0 galip ayrılan Limontepe Gençlik Şampiyonluk ipini göğüsledi ve Play off hazırlıklarına başladı. Takımı bir orkestra şefi gibi sezon başından itibaren yöneten tecrübeli oyuncu ve takım kaptanı Murat Demirel sayfamıza konuk oldu. Pandemi sonrası sezona nasıl başladılar ve bugüne kadar geçen süreç ile şampiyonluk öyküsünü çok özel açıklamalarıyla bizlerle paylaştı. Futbolu çok sevdiğini ve gençlere her zaman örnek olmak için futbolun içinde kalmak istediğini belirten başarılı oyuncu Limontepe kaptanı Murat Demirel ile yaptığımız çok özel röportajımızla sizleri baş başa bırakıyoruz.

  • 1-KAPTAN PANDEMİ SONRASI YENİDEN LİG NASIL GEÇTİ…?
  • Pandemiden kaynaklı futbolu çok özlemiştik bu heyecanı yaşamayı dört gözle bekliyorduk. Herkes saha içi olsun, saha dışı olsun bunu belli ediyordu. Çok güzel ve verimli geçti hepimiz için.
  • 2- ÇOK ZOR BİRHAFTA OLDU. ŞAMPİYON OLDUNUZ NELER DÜŞÜNÜYORSUN ?
  • Evet çok zor olacağını biliyorduk. Belki sezonun 2. devresinde sürpriz puan kayıpları yaşamasaydık bu duruma getirmeyecektik belki ama bunlar sporun içinde olan şeyler. Sonuçta liderle oynadık Şampiyonluk maçıydı ,sabırlı olup taraftarımızın da desteğiyle sonuca gittik ve şampiyon olduk çok mutluyuz…
  • 3- SEZONU DEĞERLENİRECEK OLURSAN NELE SÖYLEMEK İSTERSİN ?
  • Öncelikle ligde mücadele eden bütün takımları ve arkadaşlarımı kutluyorum. Herkes bütün takımlar sonuna kadar mücadele etti emek harcadı. Cok zor bir sezondu . Şampiyon olacağımıza kimse inanmadı ama bu bizi daha da çok tetikledi takım olarak, yönetim olarak, mahalle olarak biz buna inandık ve başardık.
  • 4- KAPTAN KAÇ YAŞINDASIN, NEDEN FUTBOL HALA ?
  • 34 yaşındayım. Cocuklugumdan beri bu sporu yapıyorum, seviyorum . Amacımız gençlere bir şeyler göstermek, öğretmek. Limontepe kırsal bir kesim ve yaşadığımız muhitte bazı sıkıntılar olabiliyor. Gençlere sporun güzelliğini bir nebze aktarabilmek amacımız neler başarabileceğimizi de gösterdik çok şükür.
  • 5- GENÇ SPORCULARA NELER TAVSİYE ETMEK İSTERSİN ?
  • Genc arkadaşlarıma tavsiyem çok çalışmaları. Hayellerinin peşinden gitmeleri ve asla vazgecmemeleri. Mutlaka profesyonel olmak şart değil iyi birey olabilmeleri bunu da ancak sporla, sanatla, müzikle yapabilirler kendilerini daime geliştirmeye çalışsınlar.
  • 6- PLAY-OFF LARDA HEDEF NEDİR KAPTAN ?
  • Play-oflar’da hedefimiz tabi ki Limontepe’mizi biR üst lige taşımak. Bunu başaracak güce ve yüreğe sahip bir takımız. Semt olarak kenetlenmiş durumdayız o heyecanı hep beraber yaşayacağımız içinde mutluyuz.
  • 7- SON OLARAK SPOR KAMUOYUNA SÖYLEMEK İSTEDİĞİN BİR ŞEY VAR MI ?
  • Spor kamuoyuna söylemek istediğim play-oflar da mücadele edecek tüm takımlara başarılar dilerim. İnşallah zevkli güzel centilmence maçlar izlettiririz, kazasız belasız geçer inşallah…Başta yönetim kurulu olmak üzere ,teknik ekibe ve tüm takım arkadaşlarıma ,emeği geçen herkese teşekkür ederim. Emeklerimize sağlık…

Bu sezon her maçta skora katkı yapan Murat Demirel 10 gol 13 asist ile ligi bitirdi. Bir orkestra şefi gibi takımın her şeyi olan kaptan, ilerleyen yaşına rağmen taraflı tarafsız spor kamuoyunun takdirini kazandı. Limontepe Gençlik spor’a ve tüm Play-off oynayacak takımlara başarılar dileriz.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.