HABERLERÖZEL HABER

LİMONTEPE LİDERLİĞİ BIRAKMIYOR…

Limontepe Gençlik spor, güzel futboluyla durdurulamıyor…

ÇETİN ZENGİN 1. Amatör Küme-16. Grup, 6 .hafta maçında, Limontepe Gençlikspor- Basın sitesi spor ile karşılaştı. Grubun her hafta en çok gol atan takımı olan Limontepe Gençlik spor bu hafta da geleneği bozmadı ve Antrenör Naif Akdemir liderliğinde güçlü rakibi karşısında 4-1 gibi farklı kazanmasını bildi. Her iki dost kulübün maçında heyecan ve tempo son dakikaya kadar devam etti. İlk yarıda ve ikinci yarıda her iki takımın karşılıklı atakları ve pozisyonları vardı. Limontepe Gençlikspor tempoyu yakaladıktan sonra golleri buldu ve farkı açarak sonuca gitti. 6.hafta maçında 3 puanı getiren golleri ; Kaptan Murat , İrfan, Cuma ve Celal Çolak kaydetti.

LİMONTEPE GENÇLİK SPOR GÜZEL FUTBOLUYLA İZLEYENLERE KEYİF VERMEYE DEVAM EDİYOR…

“GALİBİYETİ HEDİYE EDİYORUZ…”

Bu sonuçla Limontepe Gençlik spor 6. hafta sonunda 5 galibiyet, 1 beraberlik ile yenilgisiz 16 puanla liderliğini korudu. Grubun en çok gol atan takımı olarak 34 gol atıp kalesinde 9 gol gördü.

Maç sonrası özel açıklamalarda bulunan antrenör Naif Akdemir” Bu galibiyet “Touch Dent “sahibi bizim en büyük destekçimiz Orhan Livaoğlu’na armağan olsun. Takım olarak Orhan beye hediye ediyoruz. Güçlü ve zorlu bir rakibimizi daha geçtik. Her hafta heyecanı, temposu ve seyir zevki yüksek maçlar oynuyoruz. Lgin 5.haftası geride kaldı. Biz keyif alıyoruz. İzleyenlerde inşallah keyif alıyordur. Temennimiz ligi en iyi yerde tamamlamak. Rakibimizi kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

GRUPTA BUGÜN OYNANAN MAÇLAR ŞU ŞEKİLDE ;

  • CENNETÇEŞME 1990 SPOR 2 – 3 KARABAĞLAR SPOR
  • LİMONTEPE GENÇLİKSPOR 4 – 1 BASIN SİTESİ SPOR
  • KARABAĞLAR CENNETÇEŞME 5 – 1 DÖRTYOL SPOR

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.