HABERLERÖZEL HABER

“Kapımız Her zaman Açık”

“KALBİM VE GÖNLÜM HEP ALTINORDU’DA OLACAK…”

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da Hüseyin Eroğlu dönemi sona erdi. Başkan Seyit Mehmet Özkan ile bir araya gelen Eroğlu, sonrasında Altınordu TVye açıklamalarda bulundu.

SEYİT MEHMET ÖZKAN: KAPIMIZ HER ZAMAN ONA AÇIK

Hüseyin Eroğlu’nun 15 yıldır kendisi ile beraber görev yaptığını ve bunun son yıllarda Türk futbolunda rekor olduğunu dile getiren Başkan Özkan, “Böylesine büyük bir organizasyonda 15 yıl görev almak kolay bir süreç değil. Hüseyin hocam futbolu bıraktıktan 6 ay sonra eski kulübümüzde göreve başladı. 3 Ocak 2007 yılında göreve başladı, 4 Ocak 2007 yılında tesislerin temelini atmıştık. 15 yıldır beraberiz. Gerçekten çok zorlu süreçte beraber çalıştık. Türkiye’de pek uygulanmayan bir sistemi uygulamaya çalıştık” diye konuştu.

Hüseyin Eroğlu’nun Altınordu’nun organizasyonuna katkısının çok fazla olduğunu ifade eden Seyit Mehmet Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hüseyin hoca ile akrabadan daha yakınız. 15 yıldır mesai yaptık. Kendisini ben bir takımın teknik direktörünün de üstünde görüyorum. İngiliz futbolunda uygulanan menajer sistemindeki menajer gibi. Gelecek yıllarda da Türk futboluna damga vuracaktır. Bir yenilenme gerekiyordu. Kariyer planımızda vardı. Beraber oturup karar verdik. Kendisinin Süper Lig’deki 4 büyükler hariç tüm takımları rahatlıkla çalıştırabileceğine inanıyorum. İleride milli takımlarda bile çok rahat görev yapacaktır. Kendisine başarılar diliyorum. El sıkışarak helalleşerek ayrılıyoruz. Aramızda bir kırgınlık dargınlık yok. Burası onun evi. Kapımız ona açık. Yolu açık olsun”

Başkan Seyit Mehmet Özkan, Altınordu’nun yetiştiriciliğine vurgu yaparak, “Nasıl bu ülkenin çocuklarını güvenip onları yetiştiriyorsak, kendi antrenörlerimizi de yetiştirmemiz lazım. Alttan gelen antrenörlerimizin de yolunu açmamız gerekiyor.

HÜSEYİN EROĞLU: HEP ALTINORDU’NUN YANINDA OLACAĞIM

Başkan Seyit Mehmet Özkan ile 15 yıldır birlikte çalıştığını ve kendisinden çok şey öğrendiğini ifade eden Hüseyin Eroğlu da konuşması sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Eroğlu, “Son 10 yılımız Altınordu’da geçti. Onunla beraber oyuncularımızın gübrelerini attık. Yetiştirdiğimiz oyuncuları görüyoruz. 15 yıl nasıl geçti bilmiyorum. Mehmet bey, bana bir baba, ağabey gibi davrandı. Kurduğumuz sistemle nasıl birçok oyuncu yetiştirdiysek yakında Altınordu’dan birçok teknik adamını da liglerimizde görmeye başlayacaksınız. Kalbim, gönlüm her zaman Altınordu’da olacak. Bundan sonraki süreçte de Altınordu’ya desteğimiz devam edecek.”…

YENİ HOCA UFUK KAHRAMAN OLDU

Öte yandan Altınordu’da yeni teknik direktör Ufuk Kahraman oldu. Hüseyin Eroğlu’nun yardımcılığını yapan Kahraman, 2009’dan beri Seyit Mehmet Özkan ile çalışan Kahraman, yeni sezonda Altınordu’nun başında olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.