HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

DOĞAN YAŞAR KESKİN HARMANDALI SPOR’DA…

KESKİN “ Şampiyonluk Yolunda Bende Varım…”

Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , başarılı oyuncu Doğan Yaşar KESKİN’i renklerine bağladı.

TRANSFERLER DEVAM EDİYOR… 1993 DOĞUMLU BAŞARILI OYUNCU İMZALADI.

Süper Amatör lige merhaba diyen Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı. İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı.

Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , geçen sezon Özçamdibi spor ‘da forma giyen, 1993 doğumlu sağ ve sol kanat oyuncusu Doğan Yaşar KESKİN’i renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve yeni transfer Doğan Yaşar KESKİN hazır bulundu.

DOĞAN YAŞAR KESKİN “ ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BENDE VARIM…”

İmza sonrası çok heyecanlı olduğu gözlerden kaçmayan başarılı kanat oyuncusu Doğan Yaşar KESKİN yaptığı açıklamada ; “Hedefleri büyük olan bir kulüpteyim. Geçen sezon namağlup olan ve kaybetmeyen bir takımda Harmandalı spor’da şampiyonluk yolunda bende varım. Bana inanan ve güvenen Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Banan inananları yanıltmayacağım. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

1993 doğumlu başarılı oyuncu Doğan Yaşar KESKİN bugüne kadar ; Çiğli Belediye spor – Isparta spor – Bursa Yıldırım spor- Söke spor – Torosgücü – Aydın Yıldızspor – Özçamdibi spor takımlarının formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.