HABERLERÖZEL HABER

Kurtarışları ile dikkat çekti…

Genç Kaleci SERHAT’TAN Müthiş Performans…

Geçen hafta Ali Emre Yanar’ın yokluğunda Manisa FK maçında kaleyi koruyan 2004 doğumlu Serhat Öztaşdelen, Ankaragücü maçında da kurtarışları ile dikkati çekti. Genç kaleci, Eren Derdiyok’un kullandığı penaltı atışını da çıkarmayı başardı.

Son iki haftadır kaleci Ali Emre Yanar’ın yokluğunda forma giyen Serhat Öztaşdelen ve genç oyuncuların performansından övgüyle bahseden Hüseyin Eroğlu, : “Altınordu yetiştiren ve yarıştıran bir takım. Sezon boyunca birçok genç oyuncumuzla oynadık. 17-18 yaş ortalaması ile mücadele ediyoruz. Lig yarışı gerçekten zor. Her yıl oyuncu ihracatı da yapıyoruz. Bugün kalemizi Serhat Öztaşdelen korudu. Son iki haftada muhteşem oynadı. Bugün bir de penaltı kurtardı. Sezon başından beri A Takım’da yüzde 40 Öz Kaynak Sistemi’nden yetişen oyuncu oynayacak kuralını tutturuyoruz”

HÜSEYİN EROĞLU: HENÜZ LİG YARIŞI BİTMEDİ

Matematiksel olarak bu sezon ligde kalma puan barajının 43-44 olacağını dile getiren Eroğlu, “Şubat ayında kötü bir serimiz oldu. 7 maç üst üste kaybettik. O zaman ‘Altınordu düştü’ yorumları yapılmıştı. Ancak biz o zaman dahi iyi takım olduğumuz hep söylüyordum. Altınordu sezon başında hep yeniden kurgulanıyor, takım ikinci yarıda anca oturuyor. Şu anda bir zoru başarıyoruz ve tüm Türkiye’nin dikkatini üzerimize topladık. Henüz hiçbir şey bitmedi daha lig yarışı sürüyor. Alt sıralardaki takımlar da kazanıyor” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.