HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Genç Golcü Harmandalı’da…

Harmandalı Spor dış transferde Bucaspor, Antalyaspor ve Manisaspor formaları giyen, genç golcü Emre KORKMAZ’ı kadrosuna dahil etti.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör lig 1.Grupta fırtınalar estiren Harmandalı Spor transferde durmuyor…

HABER – MUSTAFA ÖZERGENE –GÜVENTAŞ HAZIR BETON İZMİR SÜPER AMATÖR LİG” 1.grupta Harmandalı spor 4 maç, 4 galibiyet ile lige müthiş bir başlangıç yaptı. Lige fırtına gibi giren Harmandalı ekibinde transferlerde devam ediyor. Süper amatör lige Şampiyonluk hedefi ile başlayan Harmandalı spor , Altınordu, Bucaspor, Manisaspor ve Bitexen Antalyaspor formalarını giyen 2001 doğumlu başarılı forvet oyuncusu Emre KORKMAZ’I renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve başarılı golcü oyuncu yeni transfer Emre KORKMAZ hazır bulundu.

EMRE KORKMAZ ” ARTIK GOLERİM HARMANDALI SPOR İÇİN …”

İmza sonrası çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten genç, başarılı oyuncu EMRE KORKMAZ yaptığı açıklamada ; “Harmandalı spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Harmandalı spor Kulübü’nün hedefleri ve projeleri beni çok etkiledi. Hep birlikte başarmak ve hedeflerim doğrultusunda buradayım. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

EMRE KORKMAZ KİMDİR ?

01 OCAK 2001 Çiğli İzmir Doğumlu başarılı oyuncu futbol kariyerine 2012 yılında Güzeltepe Gençlik spor’da başladı. 4 sezon burada oynadıktan sonra genç golcü sırasıyla ; BUCA GELİŞTİRME SPOR (5 SEZON), BİTEXEN ANTALYASPOR (2 SEZON) , BUCASPOR 1928, MANİSASPOR (2 SEZON), ÇİĞLİ BELEDİYESPOR, GÜZELTEPE GENÇLİK SPOR formalarını giydi. 2023-2024 sezonun Emre Korkmaz Harmandalı spor forması giyecek…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.