HABERLERÖZEL HABER

Zirve Keyfi…

Orhan Livaoğlu ;”Şampiyonluk için gün sayıyoruz…”

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 16.grupta 9 haftadır lider bulunan LİMONTEPE GENÇLİK SPOR’a 2021-2022 sezonunda sponsor olan “Touch Dent” Firma sahipleri Orhan LİVAOĞLU ve Anıl CANOĞLU “Her zaman Limontepe Gençlik spor’un ,gençlerimizin yanındayız” dedi.

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 16.grupta 9 haftadır lider bulunan LİMONTEPE GENÇLİK SPOR’da moraller yerinde. 10 hafta maçında Cennetçeşme 1990 spor ile karşılacak olan Limontepe Gençlik spor hazırlıklarına devam ediyor. 9 haftadır liderlik koltuğunda olan ve bırakmaya niyeti olmayan Limontepe Gençlik spor sponsorlarıyla daha da güçlü olarak lige devam ediyor. Böylesine zor bir süreçte amatör futbola ve gençlere desteklerini her zaman sürdüreceklerini açıklayan “Touch Dent” Firma sahibi Orhan LİVAOĞLU “Çok zor şartlar altında bulunan gençlerimize ve amatörlerimize her zaman destek olmak istiyoruz. Takımımız çok iyi bir hava yakaladı.9 haftadır lideriz ve bırakmaya da niyetimiz yok. Şampiyonluk için gün sayıyoruz. Sezon sonunda mutlu olan taraf olmak istiyoruz. Her zaman limontepe Gençlik spor’un yanındayız.” ifadelerini kullandı.
Lider takımın başarılı antrenörü Naif Akdemir çok mutlu olduklarını belirterek “Sponsorumuz olan “Touch Dent” Firma sahipleri Orhan LİVAOĞLU ve Anıl CANOĞLU ‘na sonsuz teşekkür ediyoruz. Onların destekleriyle zirvedeki yerimiz daha da sağlamlaşıyor. Ligde 10.haftaya girerken 9 haftadır lideriz ve bırakmaya da niyetimiz yok. İnşallah sezon sonu şampiyonluk bizim olur ” dedi.

Limontepe Gençlik spor 9 hafta da ; 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 20 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Grubun en çok gol atan takımı olarak 43 gol atıp kalesinde 17 gol gördü. Grupta 19 puanla Karabağlar spor ikinci, 17 puanla Karabağlar Sevgi spor üçüncü sırada bulunuyor.

16.GRUPTA BU HAFTA OYNANACAK MAÇLAR ŞU ŞEKİLDE.

  • CENNETÇEŞME 1990 SPOR – LİMONTEPE GENÇLİKSPOR
  • KARABAĞLAR SEVGİ SPOR – KARABAĞLAR CENNETÇEŞME
  • ESKİ İZMİR GENÇLİK – BASIN SİTESİ SPOR
  • DÖRTYOL SPOR – KARABAĞLAR SPOR

HABER: MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.