HABERLERTRANSFERLER

İKİ KALECİ YUVADA KALDI…

Karabağlar Spor iç transferde, kaleciler Kenan Gürsen SAAT ve Onur KESER’i ilginç transferi ile yeniden kadrosuna dahil etti.

İzmir’de daha önce sınırsız kelle paça çorba karşılığında Karabağlar Spor Kulübü ile anlaşan kaleci Kenan Gürsen Saat, takımı şampiyon olunca sınırsız beyti karşılığında yeniden anlaşma sağladı. Saat’in anlaşma şartlarını cazip bulan diğer kaleci ve takım arkadaşı Onur Keser’de tandır yemeği karşılığında imza attı.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor , geçen sezon kadrosunda ilginç transferi ile dikkat çeken Kenan Gürsen SAAT ve diğer kaleci Onur KESER’i yeniden renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Adem KUZU, Başkan yardımcısı ve sportif Direktör Sinan MERMERCİOĞLU ile iki kaleci Kenan Gürsen SAAT ve Onur KESER hazır bulundu.

İmza sonrası bu ilginç transfer için duygu ve düşüncelerini aktaran genç kaleci Kenan Gürsen SAAT ; “Sınırsız bir şekilde sezon boyunca beyti yiyebileceğim. Sonunda namağlup şampiyon olduk. Ben geçen sezon kelle paça için anlaşmıştım. Başkanımız söz vermişti, bu sene de beyti için anlaştık. İki taraf da anlaşmadan dolayı mutlu. Bundan sonra istediğim gün, istediğim saatte beyti yiyeceğim. Başkanım izin verirse beytiden önce kelle paça da içerim. Bundan sonraki anlaşmalarımız ise sürpriz olsun” dedi.

Saat’in takım arkadaşı kaleci Onur Keser ise “Çok ilginç bir anlaşma oldu. Hepimiz çok şaşırmıştık. Başkanımız bize transferi açıkladığında arkadaşımız da çok sevinçliydi. Sezon boyunca Kenan’ı her gördüğümde dükkanın önündeydi. Dükkanın önünden ne zaman geçsem Kenan oradaydı. Gayet güzel bir transfer Ben de tandır üzerine anlaşma yaptım” diye konuştu.

Başkan yardımcısı Sinan Mermercioğlu ise “İki kalecimizin de takımımızla yola devam etmesi bizim için mutluluk verici. İkisinden de sezon boyunca çok memnunduk. İnşallah gelecek sezonda da güzel maçlar çıkarırız. Enteresan bir transfer oldu ama her iki taraf da mutlu. Tabii ki harçlıklarını da veriyoruz ama onların istediği yemekleri de hemen hazırlıyoruz” sözlerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.