HABERLERMAGAZİNÖZEL HABER

“Yeter ki Gençlerimiz Spor Yapsın…”

Limontepe Gençlik spor’a Dev Sponsor…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 16.grupta lider bulunan LİMONTEPE GENÇLİK SPOR’a 2021-2022 sezonunda Touch Dent” Firması Sponsor oldu. “Touch Dent” Firma sahipleri Orhan LİVAOĞLU ve Anıl CANOĞLU “Biz destek olalım, Yeter ki Gençlerimiz spor yapsın…” dedi.

LİMONTEPE GENÇLİK SPOR’A DEV SPONSOR..
Böylesine zor bir süreçte amatör futbola ve gençlere desteklerini açıklayan “Touch Dent” Firma sahibi Orhan LİVAOĞLU “Çok zor şartlar altında bulunan gençlerimize ve amatörlerimize her zaman destek olmak istiyoruz “ dedi.
Bir genç sporcunun bile spor yapmasına vesile olmalarının kendilerini çok mutlu ettiklerini belirten sponsor Orhan LİVAOĞLU, “Ligler oynansa da, oynanmasa da çok zor şartlar altında bulunan gençlerimize ve yakınımızdaki amatör kulüplerimize her zaman destek olmalıyız “ ifadelerini kullandı.

Limontepe Gençlik spor bu hafta oynayacağı Karabağlar Cennetçeşme spor için çalışmalarına tamamladı. Antrenör Naif Akdemir yönetimindeki antrenmanlarda sporcuların heyecanı ve hırsı görülmeye değerdi.
Antrenör Naif Akdemir “Gençlerimiz pandemi sonrası yeniden sahadalar. Onlar mutlu, bizde mutluyuz. Sporcularımızın başarılı olacağına inanarak geleceğimiz olan gençlerimize forma sponsorluğunda bulunan ve her zaman spora ve sporcuya destek vereceğini belirten, “TOUCH DENT” Firma sahibi Orhan LİVAOĞLU ve Anıl CANOĞLU bey’e kulübümüz adına tüm içtenliğimiz ile teşekkür ederiz…” dedi Sponsorluk anlaşmasında Firma Sahipleri Orhan Livaoğlu, Anıl Canoğlu, Sportif direktör Gürkan Doğru ve Antrenör Naif Akdemir hazır bulundu.

Limontepe gençlik spor antrenörü Naif Akdemir ve spor direktör Gürkan Doğru, katkılarından dolayı “TOUCH DENT “Firması ve Orhan LİVAOĞLU’na yönetim kurulu adına Plaket takdim etti.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.