HABERLERÖZEL HABER

Karabağlar’da Coşkulu Açılış…

TÜRKİYE’NİN VE İZMİR’İN SEÇKİN SİMALARI KARABAĞLAR’DA BULUŞTU…

SON DAKİKA – Karabağlar İlçesi Amatör spor kulüpleri 2022-2023 sezonu açılışı ve Nakdi yardım töreni muhteşem bir kalabalık ile yapıldı.

İki bine yakın sporcu, davetli ve sporseverlerin katıldığı programda Amatör spor kulüpleri sahadaki yerlerini aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı Okundu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Karabağlar spor kulüpleri birliği başkanı Cihan Demir, İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar ve Karabağlar Belediye başkanı Muhittin Selvitopu sporcu ve sporseverlere konuştu.

Karabağlar Spor kulüpleri birliği başkanı Cihan Demir, İzmir ASKF başkanı Efkan Muhtar ,Karabağlar Belediye başkanı Muhittin Selvitopu ve CHP Genel başkan yardımcısı Veli Ağbaba sporcu ve sporseverlere yaptıkları konuşmalarda bol bol alkış aldı. İzmir ASKF başkanı Efkan Muhtar ve Başkan Cihan Demir , Belediye başkanı Muhittin Selvitopu’na birlik adına amatör spora katkılarından dolayı Plaket takdim etti.

Daha sonra Temsili Nakdi yardım çeki verildi ve objektiflere spor kamuoyunun seçkin simaları toplu olarak poz verdi. Programın sonunda misafirlerin penaltı atışları izleyenler tarafından coşkuyla seyredildi…

HABERİN DETAYLI FOTOĞRAFLARI LİNKİMİZDE…

https://www.facebook.com/groups/1452157471701190/permalink/3212962575620662/

HABER VE FOTOĞRAFLAR : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.