HABERLERÖZEL HABER

“TEŞEKKÜRLER TUFAN HOCA…”

Başkan Oktay Yücel, Bahçelievler Elit SK takımından ayrılan başarılı hoca Ahmet Tufan Şenol’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

“TEŞEKKÜRLER AHMET TUFAN ŞENOL …”

Bahçelievler Elit spor kulübü örnek bir davranışa imza attı. Bahçelievler Elit spor kulübü bir amatör spor kulübü olarak geçen sezon beraber çalıştığı hocasını plaket takdim ederek uğurladı. Amatör spor kulüplerinde ender görülen veda töreni için, başkanı Oktay Yücel takımdan ayrılan başarılı hoca Ahmet Tufan Şenol ile bir araya geldi ve kulübe verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Başkan Oktay Yücel ; “Değerli Ahmet Tufan Şenol hocamız ile çok güzel bir sezon geçirdik. Tüm ekibim, yönetim kurulumuz ve oyuncularımız adına kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” dedi..

Vedalaşmayı hiç sevmediğini ama şartların bunu gerektirdiğini belirten Ahmet Tufan Şenol “2021-2022 sezonunda çalışmaktan onur ve gurur duyduğum İzmir Bahçelievler Elit spor kulübü camiasına Oktay Yücel başkanım ve yönetim kuruluna, Cüneyt İdiz hocama, Onur ve Eray hocalarıma değerli velilerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.