HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

FLAŞ TRANSFERLER…

2.Amatör Kümenin Yeni takımı İkiçeşmelik FK’dan Flaş Transferler…

2022-2023 sezonu İzmir 2.amatör kümenin yeni kurulan dikkat çeken takımlarından İkiçeşmelik Futbol Kulübü sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Nisan ayında başlayacak lig için transfer çalışmalarını da sürdüren İkiçeşmelik FK, 4 flaş transferi renklerine bağladı.

İkiçeşmelik FK, Muğla Dalyan spor’dan Mustafa Kaşıkçı, Torbalı spor’dan Hüseyin Emre Varol, Dörtyolspor’dan Kaleci Hürcan Kardaş ve Efelergücü spor’dan 1991 doğumlu tecrübeli orta saha Hasan Murat Vançin’i kadrosuna dahil etti. Yapılan imza töreni sonrası yeni transferler antrenmanlarına çıktı.

Yapılan imza töreninde İkiçeşmelik Futbol Kulübü başkanı Mert Hündur, Teknik sorumlu Şerafettin İlkgün ve yeni transferler , Mustafa Kaşıkçı, Hüseyin Emre Varol, Kaleci Hürcan Kardaş ve Hasan Murat Vançin hazır bulundu.

Başkan Mert Hündur yaptığı açıklamada ” Yeni kurulan bir ekip olarak yeni sezonda semtimizin takımı İkiçeşmelik FK ile güzel işler yapmak istiyoruz. Tüm amatör camiamıza yen sezonda başarılar diliyorum. Yeni gelen transferlerimiz hayırlısı olsun ve oyuncularımıza hoş geldiniz diyorum…” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.