HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

BİR KALECİDEN FAZLASI, KAPTANLA YOLA DEVAM…

Harmandalı Spor iç transferde tecrübeli file bekçisi takım kaptanı Emrullah Öztürk’le “Yola Devam” dedi.

EMRULLAH ÖZTÜRK, ” Geçen sezondan daha güzel bir sezon bizi bekliyor. Yine, Yeniden Şampiyonluk yolculuğumuz başladı” dedi.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , geçen sezon bir çok maçta kalesini gole kapatan, tecrübesi ile güven veren , takım kaptanı 1982 doğumlu başarılı kaleci Emrullah ÖZTÜRK’ü yeniden renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yenilenen imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve başarılı eldiven Emrullah ÖZTÜRK hazır bulundu.

EMRULLAH ÖZTÜRK ” BÜYÜK HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA YİNE, YENİDEN ŞAMPİYONLUK YOLCULUĞUMUZ BAŞLADI…”

Yenilenen İmza sonrası çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı file bekçisi Emrullah Öztürk yaptığı açıklamada ; “ Yine yeniden şampiyonluk yolculuğumuz başladı. Büyük başkanımız ile büyük hedefler ile bu sezonda yola devam dedik. Harmandalı spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz bir üst Lig’e çıkmak. Genç kardeşlerimle başarılı olmak için var gücümüzle çalışacağız. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Geride bıraktığımız sezondaki gibi aynı inanç ve azimle şampiyonluk için mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz Allah’ın izniyle. Bize inananları mahçup etmeyeceğiz. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Harmandalı’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEÇKİN ALBAZ; “KAPTANIMIZLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ ”

Yenilenen imza sonrası bir kaleciden fazlası , bir kaptandan fazlası, tecrübeli file bekçisi diye sözlerine başlayan başkan Seçkin ALBAZ “ Türk futbolunun yakından tanıdığı geçen sezon şampiyonlukta büyük emekleri olan Emrullah kardeşimle yine bu sezonda şampiyonluk yolunda beraber yürüyeceğimiz için mutluyuz. O Bir kaleciden .bir kaptandan fazlası bizim için. Tecrübesiyle ve bir abi olarak takımımıza ayrı bir güç katıyor. Kendisine bu sezonda Harmandalı spor Kulübümüzün formasıyla başarılar diliyorum.“ şeklinde konuştu.

EMRULLAH ÖZTÜRK, KİMDİR ;

16 Ağustos 1982 İzmir Karşıyaka doğumlu olan başarılı file bekçisi Emrullah Öztürk, sırasıyla ; ÖDEMİŞ SPOR ,İNHİSAR SPOR , ÇİĞLİ BELEDİYESPOR, BERGAMA BELEDİYESPOR , ÇİĞLİ BELEDİYESPOR , AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR , TEKİRDAĞSPOR , BARTINSPOR , ÖDEMİŞ SPOR , ÇİĞLİ BELEDİYESPOR. AYDINSPOR 1923 , TORBALISPOR , TOROSGÜCÜ , TİRE BELEDİYESPOR , ATAŞEHİR MAHALLESİ SPOR ve HARMANDALI SPOR formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.