HABERLERÖZEL HABER

ÖNEMLİ 3 PUAN…

BARINSPOR’DAN 3 GOL, 3 PUAN…

Çetin Zengin İzmir 1. Amatör Lig 15.Grup’ta mücadele eden Karabağlar Barınspor , İzmir 35 futbol spor kulübünü 3-1 mağlup etti.

Yeşilyurt spor kompleksinde oynanan maçta Barınspor 3 puanı 3 golle alarak büyük moral buldu. Ligin ikinci yarısının 2.maçında 3-1 gibi skorla sahadan ayrılan yeşil siyahlı ekibin soyunma odasındaki sevinçleri görülmeye değerdi.

Maçta Barınspor’a 3 puanı getiren golleri, Seyit Can Uruğ (2) ve Yunus Çetin kaydetti. Maça iyi başlayan Barınspor ilkyarıda bir gol ve ikinci yarının başında bir gol ile durumu 2-0 yaptı. Karşılıklı ataklar devam ederken İzmir 35 futbol spor farkı bire indirdi. İzleyenler maçın bu şekilde biteceğini düşünürken Seyit kendinin 2. Takımın 3. Golünü attı ve skoru belirledi. 3-1

Güzel futbolunu 3 golle süsleyen ve 3 puanı hanesine yazdıran Karabağlar Barınspor rahat bir nefes aldı. Barınspor puanını 9’a yükseltirken, İzmir 35 futbol spor takımı ise 4 puanda kaldı.

Haftayı 3 puan ve moralle kapatan Karabağlar Barınspor haftaya Karabağlar Arslangücü ile oynayacak. İzmir 35 futbol spor kulübü ise Karabağlar Eskiizmir spor ile karşılaşacak.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.