HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

İÇ TRANSFERDE 3 ÖNEMLİ İMZA…

Harmandalı spor iç transferde 3 önemli isimle yeniden anlaştı ve imzalar atıldı…

Harmandalı spor iç transferde 1999 doğumlu stoper Ramazan Hüseyin Arslan, 1994 doğumlu orta saha Deniz Güneş ve 1995 doğumlu stoper Abdurrahman Sevgi’yi yeniden kadrosuna dahil etti.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor iç transferde 1999 doğumlu stoper Ramazan Hüseyin Arslan, 1994 doğumlu orta saha Deniz Güneş ve 1995 doğumlu stoper Abdurrahman Sevgi’yi yeniden renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yenilenen imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve başarılı oyuncular Ramazan Hüseyin Arslan, Deniz Güneş ve Abdurrahman Sevgi hazır bulundu.

3 Transfer Ramazan Hüseyin Arslan, Deniz Güneş ve Abdurrahman Sevgi ” “HARMANDALI BİZİM YUVAMIZ…”

Yenilenen imzalar sonrası 3 transfer Ramazan Hüseyin Arslan, Deniz Güneş ve Abdurrahman Sevgi yaptıkları ortak açıklamada ; “Harmandalı spor kulübü artık bizim yuvamız. Bir aile ortamı içerisinde geçen sezon mutlu sona ve namağlup şampiyonluğa ulaştık. Bu sezonda yine sahada konuşarak belirlenen hedeflere ve şampiyonluk yolunda en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederiz. Hepimize yeni sezon hayırlı olsun. “ ifadelerinde bulundu.

Başkan Seçkin ALBAZ “Geçen sene önemli katkıları ile takımımıza güç veren 3 kardeşimiz Ramazan Hüseyin Arslan, Deniz Güneş ve Abdurrahman Sevgi’yi yeniden Harmandalı spor formasıyla görmek bizleri çok mutlu etti. Yeni sezonda 3 oyuncumuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.