HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

KAAN DİNÇER YUVADA KALDI…

Harmandalı Spor iç transferde tecrübeli orta saha Kaan DİNÇER’i yeniden kadrosuna dahil etti.

KAAN DİNÇER ” Geçen sezon olduğu gibi, Süper Amatör ligde de HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK…”

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , geçen sezon şampiyonluk kadrosunda görev yapan başarılı orta saha , 1997 doğumlu oyuncu Kaan DİNÇER ile sözleşmeyi yeniledi.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve tecrübeli orta saha Kaan DİNÇER hazır bulundu.

KAAN DİNÇER ” GEÇEN SEZON OLDUĞU GİBİ, SÜPER AMATÖR LİGDE DE HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK…”

Yenilenen İmza sonrası çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı orta saha ; “ Yine yeniden şampiyonluk yolculuğumuz başladı. Bu sezonda geçen sezon olduğu gibi arkadaşlarımın gayreti ile süper amatör ligde de hedefimiz şampiyonluk. Harmandalı spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Geride bıraktığımız sezondaki gibi aynı inanç ve azimle şampiyonluk için mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz . “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEÇKİN ALBAZ; “KAAN DİNÇER’LE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ ”

Yenilenen imza sonrası başkan Seçkin ALBAZ “ Tecrübesiyle geçen sezon şampiyonluk yaşadığımız Kaan DİNÇER kardeşimiz ile bu sezonda kaldığımız yerden devam etme kararı aldık. Şampiyonluk yolunda beraber yürüyeceğimiz için mutluyuz. Kendisine bu sezonda Harmandalı spor Kulübümüzün formasıyla başarılar diliyorum.“ şeklinde konuştu.

KAAN DİNÇER KİMDİR ;

31 OCAK 1997 İZMİR doğumlu Kaan DİNÇER 2010 yılında İzmir Deniz Futbol Kulübünde futbola başladı. Futbolcu ; İZMİR DENİZ SPOR, KARŞIYAKA (5 SEZON), BORNOVA 1881 SPOR, YENİ ÇAN SPOR, İZMİRSPOR, GÜRALTAY SPOR, GAZİEMİR GENÇLİK VE SPOR, SAKİN ŞEHİR SEFRİHİSAR SPOR, ATAŞEHİR MAHALLESİ SPOR ve HARMANDALI SPOR formalarını giydi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.