HABERLER

“Birlikte güçlüyüz ve birlikte başaracağız”

Başkan Nedim Topaloğlu; “Yeni sezon için büyük bir heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımıza başladık ve transferlere hızla başlayacağız.”

İzmirspor’da yeniden başkan seçilen Nedim TOPALOĞLU 2023-2024 sezonu öncesi açıklamada bulundu. Başkan Nedim Topaloğlu’nun yeni sezon öncesi bilgilendirme açıklaması şu şekilde ;

“Sevgili İzmirspor taraftarları,

Öncelikle hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım. İzmirspor’un yeni başkanı olarak sizlere önemli bir duyuru yapmak istiyorum. Yeni sezon için büyük bir heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımıza başladık ve transferlere hızla başlayacağız.

Göreve gelmemizin ardından, futbolcular ve teknik heyetle önceden temas kurduk ve anlaşmalara çok yakın olduğumuz birkaç isimle görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda sizlere güvence vermek istiyorum, hedeflerimize ulaşmak için gereken adımları atacağız ve takımımızı yeni sezona en iyi şekilde hazırlayacağız.

Sizlerin sabrını ve desteğini takdirle karşılıyoruz. Taraftarlarımızın heyecanını ve isteklerini biliyoruz ve bu sezon sizlere gurur verecek bir takım ortaya çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Transfer sürecini titizlikle yönetecek ve takımımızın ihtiyaç duyduğu noktalara güçlendirmeler yapacağız.

Ancak, transfer sürecinin karmaşık ve zaman alıcı olduğunu da unutmamalıyız. Profesyonel bir şekilde çalışarak doğru hamleleri yapmak için zamanımızı kullanacağız. Bu süreçte sizlerden anlayış ve sabır bekliyoruz. Sizlerin desteği, takımımıza ekstra motivasyon sağlayacak ve başarıya giden yolda büyük bir itici güç olacak.

Kısacası, yeni sezon için transfer çalışmalarına hızla başladık ve gerekli anlaşmaları yapmak için çaba sarf ediyoruz. İzmirspor olarak, sizlere en iyi futbolu sunmak ve başarıları birlikte kutlamak için var gücümüzle çalışacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle yeni sezonda yükseklerde olacağımıza inanıyoruz.

Bize olan güveninizi boşa çıkarmayacağımızı ve sizleri gururlandıracağımızı taahhüt ediyoruz. Birlikte güçlüyüz ve birlikte başaracağız! Saygılarımla…”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.