HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

JİYAN YAVUZ’da “HARMANDALI” DEDİ…

Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , 1998 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu JİYAN YAVUZ ile her konuda anlaştı.

1998 DOĞUMLU BAŞARILI OFANSİF ORTA SAHA JİYAN YAVUZ İMZALADI.

Süper Amatör lige merhaba diyen Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hemde transferlerine başladı.

Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , geçen sezon Saruhanlı Belediyespor ‘da forma giyen, 1998 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu JİYAN YAVUZ ile her konuda anlaştı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve yeni transfer Jiyan YAVUZ hazır bulundu.

JİYAN YAVUZ “ HEDEFLERİM DOĞRULTUSUNDA BURADAYIM…”

İmza sonrası çok heyecanlı olduğunu belirten başarılı genç orta saha Jiyan YAVUZ “Burada çok sıcak karşılandım. Hedefleri büyük olan bir kulüpteyim. Harmandalı spor’da şampiyonluk yolunda bana inanan ve güvenen camiayı yanıltmayacağım. Başta Seçkin Başkanımız olmak üzere yönetim kuruluna ve tüm Harmandalı camiasına çok teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALBAZ “ŞAMPİYONLUK YOLUNDA TRANSFERLERİMİZ DEVAM EDECEK…

Başkan Seçkin Albaz imza sonrası yaptığı konuşmada ; “ Gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Şampiyonluk yolunda transferlerimiz devam edecek. Tüm Harmandalı spor camiamız adına yeni sezon hayırlı olsun. “ şeklinde konuştu.

1998 doğumlu başarılı oyuncu Jiyan YAVUZ bugüne kadar ; Menemen Gençlik – Bergama Belediye spor -Manisa sanayi Yıldız spor – Saruhanlı Belediyespor takımlarının formalarını giydi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.