HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

“ALİ KARTAL” HARMANDALI’DA…

Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , başarılı oyuncu Ali Kartal’ı renklerine bağladı.

1997 DOĞUMLU BAŞARILI KENAR OYUNCUSU ALİ KARTAL, FORMAYI GİYDİ VE İMZAYI ATTI.

Süper Amatör lige merhaba diyen Harmandalı spor, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına başladı…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , geçen sezon Ayrancılar spor’da forma giyen, sağ ve sol kanadı iyi kullanan başarılı oyuncu Ali Kartal’ı renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde atılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve yeni transfer Ali Kartal hazır bulundu.

ALİ KARTAL “ YENİ SEZON, YENİ HEDEFLER, ÇOK MUTLUYUM”

İmza sonrası çok mutlu olduğunu belirten genç oyuncu Kartal “Yeni sezon, yeni hedefler ile Harmandalı spor’da şampiyonluk yolculuğuna çıkıyoruz. Başta Seçkin Başkanımız olmak üzere yönetim kuruluna ve tüm Harmandalı camiasına çok teşekkür ederim. Çok güzel bir sezon bizi bekliyor. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALBAZ “ŞAMPİYONLUK HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA BAŞLADIK”

Başkan Seçkin Albaz imza sonrası yaptığı konuşmada ; “Yeni bir sezon ve yeni heyecan ile her zaman olduğu gibi Şampiyonluk hedefleri doğrultsunda çalışmalarımıza başladık. Yeni transferlerimiz ile gücümüze güç katarak yolumuza devam edeceğiz. Tüm camiamız adına hayırlısı olsun. “ şeklinde konuştu.

1997 doğumlu başarılı oyuncu Ali Kartal ; Buca Belediye spor – Göztepe – Alanya -Bayındır -Dikili Belediye spor, -Viven Bornova -Tire Belediye spor -Torosgücü -Çeşme Belediye -Torbalı spor -Ayrancılar gençlik takımlarının formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.