HABERLERÖZEL HABER

İzmir’den, Isparta Amatöre Destek…

Isparta 1.Amatör küme takımlarından Uluborlu Spor’a , İzmir’li İş İnsanı Hüseyin Öztürk’ten forma desteği…

2022-2023 sezonu başladı. Ama amatör futbolun sorunları sıkıntıları bitmiyor. Her zaman maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Isparta ili, Uluborlu ilçesinde bulunan Uluborlu Spor’a, İzmir’li iş insanı Durakoğlu yönetim kurulu başkanı Hüseyin Öztürk’ten forma desteği geldi. Başkan Yaşar Topgüner ve başkan yardımcısı Ayhan Çakmak , forma desteğinde bulunan Hüseyin Öztürk’e teşekkür etti.

“HÜSEYİN BAŞKAN GİBİ SPORSEVERLER OLDUKÇA SIRTIMIZ YERE GELMEZ…”

Konu hakkında açıklama yapan Uluborlu spor kulüp başkanı Yaşar Topgüner ” Isparta’mıza damadımız olan Hüseyin başkan gibi spor severler oldukça amatörün sırtı yere gelmez. Onlar bu işe destek verdikçe biz bu futbola seve seve devam ederiz . Ne zaman ihtiyaç olsa bizlere her zaman destek oluyorlar. Onun için çok teşekkür ediyoruz kendilerine iyi ki varlar.” dedi.

“TÜRKİYE’NİN NERESİNDE BİR AMATÖR SPOR KULÜBÜ VARSA …”

Durakoğlu yönetim kurulu başkanı Hüseyin Öztürk ,”Uzun yıllardır amatör sporun içindeyim. Ne zorluklarla bu işlerin yürüdüğünü en iyi bilenlerdeniz. O sebeple bizimde Uluborlu spor’a bir katkımız olduysa ne mutlu bize . İmkanı olan her arkadaşımız Türkiye’nin neresinde bir amatör spor kulübü varsa, spora ve gençliğe hizmet etmek gerekir diye düşünüyorum… ” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.