HABERLERÖZEL HABER

ALTAY-KALTUN MADRAN İŞBİRLİĞİ…

ALTAY Spor Kulübü, 2022-2023 sezonunda su sponsorluğu kapsamında Kaltun Madran ile resmi su tedarikçisi anlaşması sağladı.

İmza töreni, Başkan Ayhan Dündar ve Kaltun Grup Genel Müdürü Ahmet Kozanoğlu katılımlarıyla imzalandı.

İmza sonrası açıklamada bulunan Altay spor kulübü Başkanı Ayhan Dündar, “Ege Bölgesi başta olmak üzere ülke topraklarına katma değer katan önemli firmalardan birisi olan Kaltun Grup ile iş birliği imzalamaktan dolayı mutluyuz. Sporcularımızın gün içerisinde en çok tükettiği ürünlerin en başında su gelmekte. Kulübümüz ile Kaltun Grup’un markası Kaltun Madran arasında imzaladığımız “resmî su tedarikçisi” anlaşmamız için mutluyuz. Kaltun Grup ve tüm paydaşları ile yollarımız kesiştiği için çok memnunuz. Her iki taraf içinde hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaltun Grup Genel Müdürü Ahmet Kozanoğlu ise “ Kaltun Madran Kaynak Suyu Dolum Tesisi olarak İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmeliğe tabi bulunmaktayız. Kaltun Madran kaynak suyu dolumunda; yapısında bulunan demir ve mangan elementlerinin indirgenmesi amacıyla ozonla zenginleştirilmiş hava kullanılmaktadır. Bugün imzaladığımız bu sponsorluk anlaşmasıyla yeni sezonda ülkemizin köklü camialarından Altay Spor Kulübü’nün su ihtiyacını güvenle karşılayacak olmaktan dolayı mutluyuz. Sağlıklı bir yaşam için sporun ve sporcuların her zaman yanında olmaya ve onlara destek vermeye devam edeceğiz. Bu bağlamda Altay Spor Kulübü’nün her zaman yanındayız.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.