HABERLERÖZEL HABER

“Kazanılan üç puan çok önemli”

HÜSEYİN EROĞLU: “Bu maçın zor geçeceği belliydi…”

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hüseyin Eroğlu, “İki maçtır gol yemeden kazanıyorduk. Bu maçın zaten zor geçeceği belliydi. Bunun yanında zor saha şartları ile de mücadele ettik. Maç içinde zaman zaman kar yağdı, zemin ağırlaştı buna rağmen oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Ümraniyespor gibi ligi domine etmiş bir takıma karşı galibiyet almak kolay değil. Kazanma anlamında çok iyi savunma yaptık. Galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazanılan üç puan çok önemli” diye konuştu.

SOYUNMA ODASINDA BÜYÜK SEVİNÇ

Karşılaşmanın bitiminde Altınordu soyunma odasında büyük sevinç yaşadı. Futbolcular, galibiyet sevincini büyük bir coşku ile kutladı. Milli aranın ardından Altınordu, 3 Nisan’da Adanaspor ile oynayacak. Üç gün izin yapacak futbolcular, çarşamba  günü Adanaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

YOĞUN KAR YAĞIŞI ALTINDA OYNANDI

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’ndaki maç öncesinde yoğun kar yağışı başladı. Zaman zaman yeşil zeminin beyaza büründüğü statta Altınordu’yu deplasmanda galibiyeti getiren golü 18. dakikada Volkan Fındıklı kaydetti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında iyi bir mücadele ortaya koyan Altınordu’da kaleci Ali Emre Yanar, kurtardığı toplarla maçın yıldızlaşan ismi oldu. Ümraniye deplasmanından üç puanla dönen Altınordu, puanını 31’e yükselterek rakipleri arasındaki puan farkını kapatmış oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.