HABERLERÖZEL HABER

İLK KUPA HEYECANI…

2 Ay önce kurulan ve sezona fırtına gibi giren Menderes Karadeniz spor’da özel turnuvada kazanılan ilk kupa heyecanı yaşanıyor…

Yeni bir takım… Kurulalı ve faaliyete geçeli 2 ay oldu. Ama bu takım sanki yıllardır sahalarda ve turnuvalarda boy gösteriyor… 2022-2023 sezonuna ligde ve özel turnuvalarda fırtına gibi giren Menderes Karadeniz spor bu sezon kendinden çok söz ettiren bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başkan Mehmet Ali Filibe “Çok iyi bir ekiple yolumuza devam ediyoruz. ” dedi.

Sözlerine devam eden başkan Filibe ; “ Kuşadası’nda özel turnuvada tatil nedeniyle çocuklar boş kalmasın diye gittiğimiz turnuvada kupayla dönüyoruz. Çok değerli iş insanı başkanımız Emrah Ayırma ile Menderes’te yeni bir oluşum ve Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak düşüncesiyle yola çıktık. Serkan hocamız gibi önemli bir isimde bizimle olarak kulübümüze büyük bir heyecan verdi. Takımımız artık Serkan Hocamıza emanet. Şu an U12 ligindeyiz ama Amatörde ve diğer dallarda da olacağız. Başkanımız yakın zamanda Bal ve ya 3 ligden takım alacak. Gençlerimiz, çocuklarımız ve kulübümüz böyle değerli bir ekip ile birlikte olduğu için çok şanslı. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah “ dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı Serkan Şakiroğlu yönetiminde hem ligde hem de özel turnuvada dikkat çeken Menderes Karadeniz spor ilk kupasını müzesine götürdü. Fırat Albayrak İzmir U12 ligi 14.grupta 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Menderes ekibi 15 gol atıp, 7 gol kalesinde gördü ve 13 puan ve averajla 2.sırada bulunuyor.

Başarılı çalıştırıcı Serkan Şakiroğlu yaptığı açıklamada ; “Yeni Sezonda, Yepyeni Bir Heyecanla… Güzel İzmir’in geleceğe ışık saçan ve benim içinde ayrı bir yeri olan Menderes ilçesi takımlarından, MENDERES KARADENİZ SPOR KULÜBÜ ile güzel bir sezon geçirmek istiyoruz. Futbola gönül verenlerin, genç yeteneklerin bol olacağı, Saygı ve Sevginin kazanacağı bir sezon olması dileğiyle.” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.