HABERLERÖZEL HABER

RIDVAN KOÇAK: “FORMA İÇİN AMANSIZ BİR YARIŞ VAR!”

ALTINORDU, GÖZTEPE İLE HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK…

RIDVAN KOÇAK: FORMA İÇİN AMANSIZ BİR YARIŞ VAR!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun tecrübeli futbolcusu Rıdvan Koçak, yeni sezonda herkesin formayı kapabilmek için amansız bir yarış içinde olduğunu söyledi.

Kırmızı-lacivertli takım, yeni sezon hazırlıklarına İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor.

GÖZTEPE İLE HAZIRLIK MAÇI

İzmir ekibi, bu sezonki ikinci hazırlık maçını 7 Ağustos Pazar günü Gürsel Aksel Stadı’nda Göztepe ile oynayacak. İlk hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Altınordu, lig öncesinde Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın provasını Göztepe karşısında yapmış olacak.

RIDVAN KOÇAK: ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYOR

Yeni sezona yönelik çalışmalarının oldukça iyi gittiğini ifade eden Rıdvan Koçak, “Herkes formayı sonuna kadar istiyor. Geçen yılın kadrosundan sadece birkaç oyuncumuz ayrıldı. Bu yıl herkes birbirini iyi tanıyor ve ligi de biliyoruz. Zorlu bir lig yarışı bizi bekliyor. Bu sezon bizim adımıza herşey daha iyi olacak” diye konuştu.

AO CAMPS’TA İKİNCİ HAFTA HEYACANI DA TAMAMLANDI

Öte yandan Altınordu Futbol Kulübü tarafından düzenlenen Altınordu Football Camps’ta sertifika heyecanı yaşandı. İkinci hafta mezunları cuma günü Metin Oktay Yerleşkesi’nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.  Altınordu Football Camps’ın üçüncü hafta etkinliği 8 Ağustos 2022 tarihinde düzenlenecek. Kampla ilgili tüm bilgilere https://altinorducamps.com/ sitesinden ulaşılabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.