HABERLERÖZEL HABER

İLK ADIM ATILDI…

Cumaovası Gençlik spor’un yeniden hayata geçmesi için ilk adım atıldı ve 100 Yıllık çınar, tekrar oluşum toplantısını yaptı…

Cumaovası Gençlik spor kulübü yönetim kurulu ve sporseverler ilk adım için atılan bu toplantıda hazır bulundular. İzmir Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Efkan Muhtar’da Cumaovası Gençlik spor kulübünü bu anlamlı günde yalnız bırakmadı. Kulüp başkanı Emrah Ayırma, yönetim kurulu ve davetliler 100 yıllık çınar Cumaovası Gençlik spor’un yeniden hayata geçmesi için atılan ilk adımı heyecanla takip etti.

Program sonrası Yönetim kurulundan gece hakkında yapılan açıklama da “Güzel ilçemizin yüz yıllık futbol takımı olan eski Cumaovası spor kulübünün tekrar oluşum toplantısını 17 Aralık 2022 Cumartesi, akşam saat 19.00’da Menderes anfi tiyatroda gerçekleştirdik. Başta başkanımız Emrah Ayırma olmak üzere emeği geçen tüm dostlarımıza ve spor severlerimize teşekkür ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan değerli konuklarımıza da ayrıca teşekkür ederiz. İyi ki varsınız…” ifadelerine yer verildi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.