HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

İKİ ÖNEMLİ YILDIZ DAHA…

Karabağlar Gençyıldız Stoper Samet KESKİN ve Forvet İbrahim ABALI’yı renklerine dahil etti…

LİGLERİN BAŞLAMIASINA SAYILI GÜNLER KALA TRANSFERLER DEVAM EDİYOR…

Karabağlar ve İzmir futbolunun köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor kulübü 2022-2023 sezonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.1.Amatör küme 9.grup’ta şampiyonluk parolasıyla transferlerini yapan Karabağlar Gençyıldız dış transferde iki başarılı oyuncu, stoper 2002 doğumlu Samet KESKİN ve 2001 doğumlu başarılı forvet oyuncusu İbrahim ABALI ’yı renklerine bağladı.

Yapılan imza töreninde başkan yardımcısı Nuri ÖNEN, takım kaptanı Murat DEMİREL ve oyuncular Samet Keskin ile İbrahim Abalı hazır bulundu.

İmzalar atıldıktan sonra  Samet Keskin ile İbrahim Abalı yaptıkları açıklamada ; “ İzmir ve Karabağlar’ın geçmişi başarılarla dolu kulübüne geldiğimiz için çok mutluyuz. Hedefimiz yeniden SÜPER AMATÖR LİG. Başkanımız Cihan Demir ve başkan yardımcımız Nuri Önen’e ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Karabağlar Gençyıldız takımı ile yeni şampiyonluklar yaşamak için buradayız… ” ifadelerini kullandı.

2001 doğumlu forvet oyuncusu İbrahim ABALI ; 2013 yılında Denizli Eğitim spor kulübünde futbol hayatına başladı. Altaş Denizli spor’da 3 sezon oynayan genç oyuncu sırasıyla ,Yeşilköyspor, Denizli İstiklal spor , Yelkispor, Eşrefpaşa spor ve Sakin Şehir Seferihisar spor kulübünde oynadı ve bu sezon Karabağlar Gençyıldız spor kulübü formasını giyecek.

2002 doğumlu defans oyuncusu Samet KESKİN ; 2013 yılında Konak spor kulübünde futbol hayatına başladı. 6sezon bu Yeşilköyspor’da formay giyen oyuncu sırasıyla ; Yelkispor, Sakin Şehir Seferihisar spor ‘da oynadı. 2022-2023 sezonunda Karabağlar Gençyıldız spor kulübü formasını terletecek.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.