HABERLERÖZEL HABER

Ülküspor’a Pirim Dopingi…

Şampiyon Ülküspor’a idman öncesi Pirim dopingi, İdman Sonrası Baklava ziyafeti…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İZMİR BÜLENT TOPRAK ÇELİK 1. AMATÖR KÜME – 7. Grupta 37 puanla şampiyon olarak adını İzmir Play-Off’larına yazdıran amatör futbolun köklü ve başarılı kulübü Ülküspor ‘da prim mutluluğu…

İZMİR BÜLENT TOPRAK ÇELİK 1. AMATÖR KÜME PLAY OF – B Grubunda mücadele edecek Ülküspor hazırlıklarına devam ediyor. Böylesine önemli maçlar öncesi Ülküspor kulübü antrenmanını kardeş kulüp Tepecik Ülküspor 1946 kulübü başkanı Mitat İpek ve başkan yardımcısı Recep Susuzlu ile yönetim kurulu üyesi Ersin Baskın ziyaret etti. Ülküspor başkanı Süleyman Şenol’a, teknik ekip ve futbolculara play-off maçlarında başarı dileklerinde bulunan başkan yardımcısı ve Demsac firması yönetim kurulu başkanı Recep Susuzlu takımdaki oyuncuların pirim alacaklarını tek tek oyunculara takdim ederek büyük moral depoladı.

Bu ziyaret sonrası başkan Süleyman Şenol Tepecik Ülküspor 1946 kulübü başkanı Mitat İpek’e, başkan yardımcısı Recep Susuzlu’ya ve yönetici Ersin Baskın’a bu jestlerinden dolayı çok teşekkür etti. Başkan Mitat İpek, Play-Off’lar da gelecek bir şampiyonluk için başkan yardımcısı Recep Suzulu’dan şampiyonluk pirimi sözü aldığı belirtti.

ANTRENMAN ÖNCESİ PİRİM DOPİNGİ, ANTRENMAN SONRASI BAKLAVA ZİYAFETİ…

Antrenman öncesi pirim dopingi ile büyük mutluluk yaşayan sporculara antrenman sonrası da baklava ziyafeti çeken Tepecik Ülküspor 1946 yönetiminin bu jesti karşısında oyuncuların mutluluğu görülmeye değerdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.