HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Genç Yetenek İmzaladı…

Karabağlar Gençyıldız, yetenekli kanat oyuncusu 2004 doğumlu Tümay ÇATALLAR’ı renklerine bağladı…

Karabağlar ve İzmir futbolunun köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor kulübü 2022-2023 sezonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.1.Amatör küme 9.grup’ta şampiyonluk parolasıyla transferlerini yapan Karabağlar Gençyıldız genç ve başarılı kanat oyuncusu 2004 doğumlu Tümat ÇATALLAR ile anlaştı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde başkan yardımcısı Nuri ÖNEN ve genç oyuncu Tümay ÇATALLAR hazır bulundu.

Eşrefpaşaspor’dan transfer olan 2004 doğumlu başarılı ve yetenekli kanat oyuncusu Tümay ÇATALLAR, imza sonrası yaptığı açıklamada ; “İzmir’in ve Karabağlar’ın geçmişi başarılarla dolu kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Hedeflerimiz belli. Başkanımız Cihan Demir ve başkan yardımcımız Nuri Önen’e ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Karabağlar Gençyıldız takımı ile yeni şampiyonluklar yaşamak için buradayım… ” ifadelerini kullandı.

Tümay ÇATALLAR ; 2015 Yılında Buca Geliştirme spor’da futbol hayatına başladı. Sırasıyla genç oyuncu, İzmirgücü spor, Altay , İzmir Belediye spor ve Eşrefpaşa spor takımlarında oynadı.. Bu sezonda Şampiyonluk yolunda Karabağlar Gençyıldız formasını giyecek.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.