ALT YAPI HABERLERİHABERLERÖZEL HABER

İki Kardeşin Avrupa Çıkarması…

Belinay Gürbüz ve Murat Semih Uzun, Kemalpaşa’nın gururu oldular…

Şampiyon Kemalpaşa’nın Mutlu Günü

İZMİR Kemalpaşa’ya Bosna Hersek’de düzenlenen Multi games oyunları şampiyonasında büyük mutluluk yaşatan sporcular Belinay Gürbüz ve Murat Semih Uzun , şampiyon olarak İzmir Şampiyon Kemalpaşa ve kardeş kulüp MNC spor kulübünün gururu oldular.

İki kardeş kulüp Şampiyon Kemalpaşa spor kulübü ve MNC Spor kulübü yönetimlerinden konu hakkında yapılan açıklamada; “Kemalpaşa’mızın gururları Bosna Hersek’de düzenlenen Avrupa Multi games oyunları şampiyonasında taekwando müsabakasında Türkiye’nin pırlanta ve şampiyon yarışmacıları olan genç yetenekler, 2011 doğumlu Belinay Gürbüz ve Murat Semih Uzun’un başarıları bizleri gururlandırdı. Gerçekten bizlere onurlandırdı tabi ki şimdi full destek olmalıyız. Yetenekli oyuncularımız Kemalpaşa’nın gözdelerine teşekkürler, iyi ki varsınız. Şampiyon Kemalpaşa’nın ve kardeş kulüp MNC spor kulüplerinin yüreğine sağlık. Şimdi estek verme zamanı kulüplerimize. Bu işin en değerli ve en büyük emekleri olan hocalarımız Mecnun Çiçek, Belma Çiçek ve Mehmet Çiçek hocalarımıza minnettarız gelecek sizlerin elinde.” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

One thought on “İki Kardeşin Avrupa Çıkarması…

  • Gerçekten her iki kulübün (şampiyon kemalpaşa ve mnç taekvando) bir spor kulübü değil,adeta bi eğitim öğretim okulu ,kemalpaşa gibi köklü ilçenin adını Avrupa’ya tarih yazdırarak tanıtmasından nasıl azimve özveri ile çalıştıklarının örneği.Sizinle gurur duyuyoruz m.nuri ve mecnun kardeşler sizden .Allah yolunuzu açık etsin.

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.