HABERLERÖZEL HABER

“Hocalarımız Rahat Etsin”

Harmandalı spor kulübü, A takım Teknik sorumlusu Gürkan Yendi ve Altyapıdan sorumlu Çayan Çapakçur’a araba verdi.

Süper Amatör lige merhaba diyen Harmandalı spor, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor ,sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Harmandalı spor , yeni hedefler ve projeler ile sezona bomba gibi girmek istiyor.

Harmandalı spor A takımı Teknik sorumlusu Gürkan Yendi ve Altyapı sorumlusu ve altyapı antrenörü Çayan Çapakçur’a başkan Seçkin ALBAZ tarafından antrenman öncesi arabaları takdim edildi. Sezon boyunca hiç bir mazeretin başarıya engel olmaması adına çok büyük projeler ile lige hazırlandıklarını belirten başkan ALBAZ yaptığı açıklamada ; “2023-2024 sezonu için hazırlıklarımıza tam bir aile ortamı içerisinde devam ediyoruz. Hem A Takım hem de Altyapımız bizim için çok önemli. Bu sebeple çok değerli hocalarımıza birer sürpriz yaparak antrenman öncesi arabalarını teslim ettik. İnşallah antrenman ve maçlara rahat bir şekilde gidip gelirler. Hocalarımız bizim için çok değerli. İki hocamıza da hayırlı olsun güle güle kullansınlar. Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun ” ifadelerini kullandı.

Bu güzel sürpriz karşısında heyecanlandıklarını belirten A takım teknik sorumlusu Gürkan YENDİ ve Altyapı sorumlusu ve antrenörü Çayan ÇAPAKÇUR ; “Her zaman yanımızda olan hiç bir zaman desteğini bizden ayırmayan başkanımız Seçkin ALBAZ’a çok teşekkür ederiz. Her şey HARMANDALI için. Çok güzel bir sezon bizi bekliyor. Başta başkanımız Seçkin ALBAZ ve yönetim kurulu olmak üzere oyuncularımızla birlikte taraftarımıza güzel bir sezon izletmek istiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun…” şeklinde konuştular.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.