HABERLERÖZEL HABER

“GÜMBÜR,GÜMBÜR GELİYORUZ…”

Bu sezon kurulan ve lig hazırlıklarına devam eden İkiçeşmelik Futbol Kulübü, ilk değerlendirme toplantısını yaptı.

2022-2023 sezonunda kurulan ve bu sene ilk defa liglere katılacak olan İkiçeşmelik Futbol Kulubu sezon öncesi futbolcularla ilk toplantısını yaparak genel değerlendirmelerde bulundu.

İkiçeşmelik Futbol kulübü başkanı Mert Hündür yaptığı açıklamada ; 2022-2023 sezonunda başlayacak olan 2.amatör kümede hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Sezonun ilk değerlendirme toplantısını kurmuş olduğumuz çok kaliteli kadromuz ile yaptık. Yönetim ve teknik ekip olarak lige hazırız artık. Tüm takımlarımıza başarılı bir sezon diliyorum ” ifadelerini kullandı.

Ekip olarak tam bir aile havasında çalışmalarına devam ettiklerini belirten , Antrenör Şerefattin İlkgün, Sportif direktör Serhan Özen Genel kaptan ve Koordinatör Hasan Murat Vançin ve 2. Kaptan Necip Özkabakçıoğlu yaptıkları ortak açıklamada ; “Çok iyi ekip ile yola çıktık. Oyuncularımız, yönetim ve teknik heyet olarak tam bir aile olduk. Güzel bir sezon bizi bekliyor. Amatör ruh ile zorluklarla mücadele eden ve sahaya yansıtan tüm takımlarımıza yeni sezonda sakatlıksız , başarılı bir sezon diliyoruz. ” dedi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.