HABERLERÖZEL HABER

Karabağlar FK’ya Anlamlı Ziyaret…

Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar FK’yı ziyaret etti.

İzmir’de görev yaptığı süre içerisinde herkesin gönlünde taht kuran eski Karabağlar ve Buca Kaymakamı , şimdi Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, rekorların takımı Karabağlar FK’ ya tebrik ziyaretinde bulundu ve play off maçları öncesinde başarı diledi.

SAMİ GİDER İZMİR Süper amatör lig Play- Off – Beyaz Grup takımlarından ve rekorların takımı Karabağlar FK 2 martta başlayacak Play-Off maçları için çalışmalarını sürdürüyor. 2 sezon namağlup şampiyon ligi bitiren ve 35 maç yenilmezlik rekorunu elinde bulunduran Karabağlar FK’nın antrenmanına sürpriz ziyaret gerçekleşti.

İzmir’de görev yaptığı süre içerisinde herkesin sevgisini kazanan ve gönlünde taht kuran eski Karabağlar ve Buca Kaymakamı , şimdi Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, rekorların takımı Karabağlar FK’ yı unutmadı ve tebrik ziyaretini gerçekleştirdi.

Ziyarette Kayseri Vali yardımcısı Mehmet Sadık Tunç ; “Uzun zamandır başarılarınızı takip ediyorum. Play-Off’lar öncesinde moral ziyaretinde bulunmak istedim. rekorlarınızın devamı diliyorum. 35 maçtır yenilmeyen ve 2 sezon namağlup şampiyon olan bir takımınız var. Tüm kulübü başkanından, malzemecisine kadar tebrik ediyorum. Nice başarılara ” ifadelerini kullandı.

Başkan Nejat Kunal bu ziyaret karşısında çok mutlu olduklarını belirterek ” İzmir’in çok sevilen unutulmaz Kaymakamı, yeni Kayseri Vali yardımcımız sayın Mehmet Sadık Tunç beye bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başarılarımızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Play Off öncesi bizlere bu ziyaret çok büyük moral oldu. Sayın Vali yardımcımız Mehmet Sadık Tunç bey’e kulübümüz adına tekrar çok teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık…” dedi.

HABER: Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.