HABERLERÖZEL HABER

Sezon Bilgilendirme Toplantıları…

İZMİR ASKF yönetim kurulu, kulüpler birlikleri ile yaptığı, yeni sezon ve Spor Yasası bilgilendirme toplantılarına bugünde devam etti…

Salı gününden itibaren başlayan İzmir ASKF yönetimi bugünde toplantılara devam etti. İzmir ASKF yönetimi , Bornova , Karşıyaka, Çiğli, Konak ve Bayraklı spor kulüplerinden sonra dün akşam Buca spor kulüpleri birliği ile bugün Yarımada spor kulüpleri ve Karabağlar spor kulüpleri birliğini ziyaret etti. Kulüplere yeni sezon ve spor yasası hakkında bilgilendirmelerini sürdürdü. Her toplantı sonrası kulüpler birliğine bağlı bölgelerdeki kulüp temsilcilerine futbol topu teslimatını da yerinde gerçekleştirdi.

Kulüp temsilcileri adına Yönetici Ogün Yılmaz “Yarımada Kulüpler Birliği olarak ASKF Başkanım ve Futbol İl Temsilcimizi ağırladık. Yeni sezonla ilgili değerlendirmede bulunduk. Bu güzel organizasyon için Yelki Spor Kulüp Başkanımız Ali Turan başkanıma çok teşekkür ederiz.” dedi.

İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar “ Bornova’dan başladığımız bilgilendirme ve top teslimatı toplantılarımıza Karşıyaka, Çiğli ,Konak , Bayraklı , Buca, Yarımada ve Karabağlar spor kulüpleri birliği ile devam ettik. Yeni sezon ve 2022-2023 sezonu spor yasası hakkında kulüplerimizi bilgilendirdik. Toplantı sonrası daha önceden söz verdiğimiz gibi kulüplerimize toplarını hediye ettik. ” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.