HABERLERÖZEL HABER

Şampiyonluk Kupası Sponsora…

Limontepe takımı, Sponsoru Touch Dent’e Şampiyonluk Kupasını götürdü.

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 16.grubun şampiyon takımı Limontepe Gençlik spor, Play-Off maçı öncesi şampiyonluk kupasını sponsoru Touch-Dent firma sahibi Orhan Livaoğlu’na götürdü. Giderken boş gitmeyen yönetim Play Off maçları için özel yapılan yeni formasını da kupa ile birlikte takdim etti.

Limontepe Gençlik spor yönetimi Sezon boyunca hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan amatör takıma ve sporculara destek olan şampiyonluğun oluşmasında büyük katkısı olan Touch-Dent firma sahibi Orhan Livaoğlu’na teşekkür ziyaretine gitti. Ziyarette sportif direktör Gürkan Doğru ve Antrenör Naif Akdemir şampiyonluk kupasını firma sahibi ORHAN Livaoğlu ve çalışanlara verdikten sonra kupa ile şampiyonluk sevinci yaşandı.

Ziyaret sonrası Antrenör Naif Akdemir yaptığı açıklamada “ Sayın sponsorumuz ailemiz olan Touch- Dent firma sahibi Orhan Livaoğlu ‘na ve ekibine yönetim olarak ziyarette bulunduk. Hiç bir şekilde sezon boyunca desteğini esirgemeyen ,her türlü imkanı sağlayan ve şampiyon olmamızda çok büyük katkısı olan sayın sponsorumuz Orhan Livaoğlu’na tekrar tekrar teşekkürlerimizi sunarız…” ifadelerini kullandı. Sponsor Orhan Livaoğlu hem şampiyonluktan, hem de ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek. ”Her zaman gençlerimizin spor yapması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Şampiyon olsa da olmasa da herkesin amatör spora destek olması gerektiğini düşünüyorum. Limontepe yönetimine, teknik ekibine ve sahada aslanlar gibi mücadele ederek şampiyon olan gençlerimize Play -off yolunda da başarıla diliyorum. Her zaman yanınızdayım Şampiyonlar…” şeklinde konuştu.

Limontepe Gençlik spor play -off maçında genç ve zorlu rakibi İzmir Üçyol Gençlik ile karşılaşacak. Maç, 04.Haziran. 2022 Cumartesi günü , Atatürk stadı 2 nolu yan sahada ve Saat : 17:30’da oynanacak.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.