HABERLERÖZEL HABER

MORAL VE DESTEK…

1.Amatör Küme Play-Off maçları öncesi 3 takıma moral ziyareti.

Karabağlar spor kulüpleri birliği yönetim kurulu Çetin Zengin İzmir 1.Amatör küme de play off oynayacak 3 takımını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu, moral ve destek verdi.

Geçen hafta 1.amatör küme play -off ilk hafta maçını kazanarak turu geçen ve son 90 dakika heyecanı yaşayan Limontepe Gençlik spor ile bu hafta ilk maçlarını oynayacak Yeşilyurt spor ve Yeşilyurt Futbol kulübü son hazırlıklarını yapıyor. 3 takımda bu çok önemli maçları öncesi antrenmanda sürpriz ziyaretçileri ile moral depoladı.

Karabağlar spor kulüpleri birliği yönetim kurulu üyeleri Limontepe Gençlik spor’a, Yeşliyurt spor’a ve Yeşilyurt Futbol kulübü’ne başarı dileklerini iletti. Bu moral ve destek sonrası 3 takım yöneticileri ve teknik ekip ile oyuncular bu güzel davranış karşısında teşekkür ettiler. 3 takımda maçlardan galibiyetle ayrılarak Karabağlar ilçesine sevinç yaşatmak istediklerini belirtti. Süper amatör lig yolunda kARABAĞLAR’ı temsil eden takımlar çalışmalarını tamamlayıp maç saatlerini beklemeye başladı. Süper amatör yolunda takımlarımıza spor servisimiz olarak başarılar diliyoruz…

KARABAĞLAR’I TEMSİL EDEN 3 TAKIMIN BU HAFTAKİ MAÇ PROGRAMI ŞU ŞEKİLDE ;

  • PLAY-OFF 1.GÜN – 11 HAZİRAN 2022 CUMARTESİ …
  • LİMONTEPE GENÇLİK – 1925 GENÇLİK SPOR- SAAT: 17:30: GAZİEMİR SAHASI
  • PLAY- OFF 2.GÜN – 12 HAZİRAN 2022 PAZAR …
  • ÇAMDİBİ GENÇLERBİRLİĞİ- YEŞİLYURT SPOR- SAAT: 17:30- ATATÜRK STADI 1 NOLU SAHA
  • YEŞİLYURT FUTBOL KULÜBÜ – BEYDAĞ BELEDİYESPOR- SAAT: 17:30- GAZİEMİR SAHASI

HABER: MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.