HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

“GOLLERİM ARTIK KARABAĞLAR İÇİN”

Karabağlar Spor, dış transferde geçen sezonun dikkat çeken genç forveti Mustafa Altuğ ERTÜRK’ü kadrosuna dahil etti.

MUSTAFA ALTUĞ ERTÜRK ” Yeni sezonda Gollerim artık Karabağlar spor için . Hayırlısı Olsun…”

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına başladı …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor dış transferde , geçen sezon Parsaspor’un dikkat çeken genç golcü oyuncusu , 1999 doğumlu Mustafa Altuğ ERTÜRK ’ü kadrosuna kattı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Genel Koordinatör Ahmet KARAOSMANOĞLU , Başkan Adem KUZU ve yeni transfer Mustafa Altuğ ERTÜRK hazır bulundu.

MUSTAFA ALTUĞ ERTÜRK ” YENİ SEZONDA GOLLERİM ARTIK KARABAĞLAR SPOR İÇİN…”

Yapılan imza töreni sonrası tam bir aile ortamında olduğunu belirten ve sezon için çok heyecanlı olduğunu ileten başarılı golcü Mustafa Altuğ ERTÜRK yaptığı açıklamada ; “İlk dakikadan tam bir aile ortamına geldiğimi hissettim. Karabağlar Spor Kulübü’nün yeni sezonda da bir parçası olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz doğrultusunda ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.. Yeni sezon artık gollerim Karabağlar spor için olacak. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ADEM KUZU ; ” GOLCÜ AİLEMİZE HOŞGELDİN…”

Kulüp başkanı Adem KUZU imza sonrası yaptığı açıklamada ; “ Mustafa kardeşimiz, başarılı bir golcü. Geçen sezonun dikkat çeken isimlerinden. Tecrübesiyle takımıza önemli güç katacaktır. Golcü Mustafa Altuğ ERTÜRK kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Tecrübesi ve enerjisiyle takımımıza güç katacaktır. “ şeklinde konuştu.

MUSTAFA ALTUĞ ERTÜRK KİMDİR ;

08 EYLÜL 1999 Balçova-İzmir Doğumlu Mustafa Altuğ ERTÜRK, futbola 2012 yılında İzmirspor’da başladı. 5 sezon İzmirspor forması giyen başarılı golcü oyuncu sırasıyla ; İZMİRGÜCÜ SPOR, İZMİRSPOR, GÜRALTAY SPOR, KEMALPAŞA SPOR, NARLIDERE BEL.GENÇLİK VE SPOR, ÜLKÜ SPOR, KEMALPAŞA ESNAFGÜCÜ SPOR, HALİLBEYLİ 1979 SPOR(2 sezon) VE PARSASPOR formalarını terletti.

. HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.