HABERLER

“ÖNEMLİ BİR YOL KAT ETTİK”

Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Bolu kampını değerlendirdi

Manisa futbol kulübü Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Bolu kampının ardından açıklamalarda bulundu. Verimli bir kamp sürecini tamamladıklarını belirten Korkmaz, “Manisa Futbol Kulübü’nün hedefleri belli. Tüm taraftarlarımızı bizlere destek olmaya davet ediyorum. Hep birlikte kenetlenerek sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Manisa Futbol Kulübünün, Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonu hazırlıklarını gerçekleştirdiği Bolu kampı sona erdi. Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz, Bolu kampının ardından kamp süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sezona Manisa’da başladıklarını hatırlatan Korkmaz, “Sezona Manisa’da geniş bir kadroyla başlamıştık. Hem Akademimizden yetişen genç oyuncular hem de kiralıktan dönen oyuncuların durumunu değerlendirmek için Manisa’daki çalışmalar bize önemli katkı sağladı. Manisa’da bir haftalık çalışmanın ardından Bolu kampında yer alan kadromuz da şekillenmiş oldu. Bolu kampının 1.
etabından sonra tekrar bir değerlendirme yapıp, transferlerin de aramıza katılmasıyla nihai kadromuz şekillendi. Bu kadromuzla 2. etap kamp çalışmalarımızı yaptık. Eksiklerimizi giderme anlamında önemli hazırlık maçları oynadık” dedi.
“Taktiksel gelişim olarak önemli bir yol kat ettik”
Kamp sürecinin verimli geçtiğini ifade eden Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz, “Bolu’da çok verimli bir kamp süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Taktiksel gelişim olarak önemli bir yol kat ettik. 1. etap kampındaki hazırlık maçları tüm oyuncuları görme adına fazla rotasyonlu maçlar oldu. 2. etapta yaptığımız hazırlık maçları ise taktiksel olarak olumlu geçti. Hücum hattına 1-2 takviyeyle kadromuzu tamamlamayacağız. Takviyelerle birlikte lig oynamaya hazır hale geleceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“Özveriyle çalışan oyuncularıma teşekkür ediyorum”
Yoğun tempoda geçen kamp sürecinde oyuncuların performansından dolayı memnuniyetini dile getiren Korkmaz, “Kamplar, çok yoğun ve tempolu geçiyor. Hem mental hem de fiziksel olarak yoğun bir süreç oluyor. Bu süreçte özellikle oyuncularımızın özverili çalışması, enerjisi yüksek bir oyuncu grubu olması bizleri mutlu etti. Bu anlamda tüm oyuncu arkadaşlarıma kendi adıma ve ekibim adına teşekkür ediyorum” dedi.
“Kuvvetli bir oyun kültürünü sahaya yansıtmak istiyoruz”
Manisa Futbol Kulübü’nün hedefleri için mücadele edeceğini kaydeden genç teknik adam, “Manisa Futbol Kulübü’nün hedefleri belli. Bizim de bu sezon öncelikli hedefimiz kazanmak olacak. Sadece skor almaya yönelik değil, kuvvetli bir oyun kültürünü de sahaya yansıtmak istiyoruz. Bunu hem Manisalı futbolseverler hem de Türk futbol kamuoyu görecektir. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahibiz. Bunu belirlediğimiz oyun stratejileriyle sahaya yansıtacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Hep birlikte kenetlenerek hedefimize ulaşacağız”
Yeni sezonda taraftarlara ve Manisalı futbolseverlere destek çağrısında bulunan Korkmaz, “Sezona çok güzel, futbol iklimi olan bir deplasmanda başlayacağız. Kocaelispor maçının ardından kendi seyircimizle Keçiörengücü maçında buluşacağız. Ben ve oyuncularım bu buluşma için sabırsızlanıyoruz. Manisa futbol kültürü eskilere dayanan, futbolu seven bir şehir. Sezon boyunca oynayacağımız futbolla taraftarlarımızı ve Manisalı futbolseverleri gururlandıracağımızı düşünüyorum. Tribünde sezon öncesi özverili bir şekilde çalışan futbolcularımızı destekleyerek onlara itici bir güç olmalarını istiyoruz. Bu anlamda tüm taraftarlarımızı ve Manisalı futbolseverleri bizlere destek olmaya davet ediyorum. Hep birlikte kenetlenerek sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.