HABERLERÖZEL HABER

GENÇYILDIZ’DA FLAŞ TRANSFER…

Türk futbolunun unutulmaz ismi başarılı teknik sorumlu Metin Çelikdelen, Karabağlar Gençyıldız ile anlaştı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE İzmir ve Karabağlar’ın köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor, 2023-2024 sezonunda İzmir 1.amatör kümede mücadele edecek. Karabağlar Gençyıldız’da hedef önce Şampiyonluk ve Süper Amatör Lig .

YENİ SEZONUN İLK TRANSFERİ AÇIKLANDI…

Bu hedefler doğrultusunda yeni sezon çalışmalarına başlayan Gençyıldız ilk transferini başarılı çalıştırıcı, Türk futbolunun unutulmaz ismi Metin Çelikdelen ile yaptı. Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Karabağlar Gençyıldız spor kulübü başkanı Cihan Demir ve başarılı teknik adam Metin Çelikdelen hazır bulundu.

BAŞKAN CİHAN DEMİR “ÇOK GÜZEL GELİŞMELER VAR …”

Başarılı iş insanı ve Karabağlar kulüpler birliği ve Karabağlar Gençyıldız spor kulübü Başkan Cihan Demir imza sonrası yaptığı açıklamada ; “Metin hocamız İzmir ve Türk futbolunun yakından tanıdığı, çok sevdiğimiz hocamız yeni sezonda beraberiz. Hedefimiz önce şampiyonluk ve daha sonra Süper amatör lige çıkmak. Kulübümüz ile ilgili Türk futbolu adına çok güzel gelişmeler var. Yakın zamanda spor kamuoyu ile bu gelişmeleri paylaşacağız. Yeni sezon tüm amatör spor camiasına hayırlısı olsun. “ dedi.

METİN ÇELİKDELEN “GÜZEL BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR…”

Başarılı hoca Metin Çelikdelen imza sonrası yaptığı açıklamada ; “Benim için güzel bir imza oldu. İzmir’in köklü ve hedefleri her zaman yüksek olan kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor kulübü ile anlaşmış bulunuyorum. Benim için yeni bir yer değil. Kulübümüzü ve Karabağlar futbolunu daha iyi yerlere getirebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Hedefimiz Önce Süper amatör ligi inşallah. Çok değerli başkanımız Cihan Demir ve kıymetli sportif direktörümüz Nuri önen başta olmak üzere bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür eder, Gençyıldız camiasına hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Güzel bir sezon bizi bekliyor. Yeni rekorlara inşallah …“ ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.