HABERLERÖZEL HABER

“Gençlere Destek Vermekten Mutluyuz…”

Canat şirketler grubu Yönetim kurulu başkanı Tacettin Sıcak ; ” Gençleri sevindirmek ve destek vermekten mutluyuz. Tüm sporcularımızı tebrik ederim.”

İzmir şampiyonluğundan sonra Manisa’da da şampiyon olan ve Türkiye’de son 20 takım arasına kalan Buca Gençlerbirliği takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Uşak ilin de son 4 takım arasına kalmak için çalışmalarına devam eden Buca Gençlerbirliği antrenörü Bedrettin Karadağ, Eşref Yaslıoğlu ve Cahit Çiçek, Buca’nın sevilen iş insanı ak Parti Buca ilçe başkanı ve CANAT ŞİRKETLER GRUBU Yönetim kurulu başkanı Tacettin Sıcak beye teşekkür ziyaretinde bulundu.

TACETTİN SICAK; “GENÇLERİ SEVİNDİRMEK VE DESTEK VERMEKTEN MUTLUYUZ…”

Ziyaret sonrası memnuniyetini belirten başarılı iş insanı Tacettin SICAK ; “Manisa merkez grubunda yapılan müsabakalarda şampiyon olan ve Türkiye’de ilk 20 takım arasına kalan Buca Gençlerbirliği U17 takımını tebrik ederim. İnşallah bir sonraki hedef ilk dört takım arasına kalmak olur . Gençleri sevindirmek ve destek vermekten mutluyuz. Tüm sporcularımızı tekrardan tebrik ederim .” ifadelerinde bulundu.

Başarılı Antrenör Bedrettin Karadağ ziyaret sonrası “Her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen kıymetli iş insanı Tacettin SICAK beye kulübümüze ve gençlerimize verdiği değer için çok teşekkür ederim. İzmir’imizi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarımız devam ediyor. Tüm spor kamuoyunun desteklerini bekliyoruz. ” şeklinde konuştu.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.