HABERLERÖZEL HABER

GÜN SAYIYOR…

Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi’nde sona yaklaşıldı…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – Karabağlar Uzundere’de bulunan, İzmir’in örnek tesislerinden biri olacak Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi’nde sona yaklaşıldı. Çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için önemli bir görev üstlenecek merkez, çok sayıda spor branşına ev sahipliği yapacak olması ve modern mimarisiyle dikkat çekiyor. 

Atatürk Gençlik ve Spor Merkezinin Temmuz ya da Ağustos ayında Karabağlar’a kazandırılacağı bekleniyor.

Spor servisimiz olarak tesisleri gezdik ve son çalışmalar hakkında bilgi aldık. Mükemmel bir tesis, tribünler ve saha hem sporseverleri hem de amatör futbolun emektarlarını bekliyor… Tüm spor camiasına hayırlı uğurlu olsun…

Futbol sahası ortaya çıktı

Uzundere Rekreasyon Alanı’ndaki 32 dönüm üzerinde yapımı süren Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi’nde, resmi spor karşılaşmalarının oynanabileceği ve birçok branşa yönelik açık-kapalı alanlar bulunuyor. Açık alanda, üzeri çelik sistemle örtülü ve 3 bin seyirci kapasiteli tribüne sahip futbol sahası yer alıyor. Yapay çimin serildiği sahanın yeşil dokusu ortaya çıktı. Tesiste ayrıca 3 açık basketbol sahası, standartlara uygun tenis kortu bulunuyor.

İki spor salonunda da, ısıtmalı yarı olimpik yüzme havuzu ile çocuk eğitim havuzu, basketbol, voleybol, hentbol, judo, tekvando, jimnastik, güreş gibi branşlara uygun alanlar yer alıyor. Binada ayrıca, sporcular için kondisyon / antrenman odaları, giyinme-soyunma odaları, spor malzemeleri satış noktası, dinlenme alanları, kafeterya, amatör spor kulüp odaları, hakem odası, acil müdahale odası olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.