HABERLERÖZEL HABER

FİNAL HEYECANI BAŞLADI…

Karabağlar Kent konseyi spor meclisi tarafından organize edilen Cumhuriyetimizin 100. Yılı Masterler futbol turnuvası 10 Eylül 2023 pazar günü final maçı ve muhteşem ödül töreni ile sona erecek…

KARABAĞLAR KENT KONSEYİ SPOR MECLİSİ YÖNETİM KURULU ; “FİNAL HEYECANI BAŞLADI, TÜM SPORSEVERLERİMİZ DAVETLİDİR…”

Karabağlar Kent konseyi spor meclisi tarafından organize edilen Cumhuriyetimizin 100. yılı Masterler futbol turnuvası 10 Eylül 2023 pazar günü Yeşilyurt spor tesislerinde final maçı ile sona erecek. Hem 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu hem de Cumhuriyetimizin 100.yılını turnuva finali ile coşkuyla kutlamak isteyen Karabağlar Kent konseyi spor meclisi başkanı Metin Demirkaya spor meclisinin amacı 7’den 77’ye spor yaptırmayı amaçladıklarını belirtti.

Başkan Demirkaya mükemmel geçen turnuva ile ilgili final maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

“Final maçı sonrası ödül töreni yapılacak, tüm halkımızı ve spor severleri Yeşilyurt sahasına bekliyoruz…”
“Kent konseyi spor meclisi başkanı Metin Demirkaya Karabağlar Kent konseyi spor meclisinin amacı 7’den 77’ye spor yapmayı amaçlayıp Spor yapamayanları alanlara çekerek spor yapma alışkanlığı kazandırmaktır.
Amatör sporun İzmir’deki sorunlarını biliyoruz ve bununla ilgili 4 ay önce güzel bir panel yaptık. Bu panelde amatör Spor kulüplerimizin yeni yasayı nasıl uymaları gerektiği konusunda bilgilendirme yaparak yeni yasa ve yönetmelikleri kitapçığını tüm amatör spor kulüplerine dağıttık.
2023 yılı içerisinde 23 -24 Eylül’de Kavacık üzüm festivali’ne doğa yürüyüşü düzenleyeceğiz yine bu festival kapsamında oryantiring yön bulma sporunu da hep birlikte yapacağız.
Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü ve İzmir’imizin kurtuluşunun yıl dönümünde 10 eylül 2023 pazar günü saat 20.00’de yapacağımız Yeşilyurtspor masterler ve Mavi Ege final maçımıza tüm spor severler davetlidir” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.