HABERLERÖZEL HABER

DR.ACARBAY VEDA ETTİ…

36 Yıllık görev süresi sonrası TÜFAD İzmir Şubesi başkanı Dr.Şaban ACARBAY ayrıldığını açıkladı.

Bugün İzmir Atatürk stadı hakemler derneğinde yapılan TÜFAD İZMİR ŞUBESİNİN **Geleneksel Yılın Antrenörleri Ödül Töreni** sonrası Dr. Şaban Acarbay duygusal bir konuşma yaparak TÜFAD ailesinden ayrıldığını açıkladı “Hakkınızı helal edin, Ben herkese hakkımı helal ediyorum ” dedi.

TÜFAD İZMİR ŞUBESİNİN **Geleneksel Yılın Antrenörleri Ödül Töreni** , Bugün yapıldı. İzmir Atatürk stadı Hakemler derneğinde bugün saat 15.00’de yapılan Ödül Töreninde yılın başarılı antrenörleri ödüllerini seçkin isimlerin elinden aldı. Program başında konuşma yapan Dr. Şaban ACARBAY 35 yılın değerlendirmesini yaptı. “Program sonunda 2 dakika daha sizinle konuşmak üzere şimdilik mikrofonu bırakıyorum “diyen Dr. Acarbay tören içinde plaketlerin dağıtımı biter bitmez tekrar sahneye çıktı ve veda konuşması yaptı. Tüfad İzmir şube başkanı Dr. Şaban Acarbay “17 seçim kazanmış birisi olarak, Görevi benden sonra gelecek olan ve benden daha iyi yapacak olan arkadaşlarıma devrediyorum. Gözüm arkada kalmayacak ” diyerek alkışlarla veda etti.

Şaban Acarbay’ın istifasıyla boşalan Başkanlığa, seçime kadar yönetim kurulunda görev alan üyelerden biri, ortak kararla getirilecek. Gürsel Baliç, Kadri Yatkın ve Erol Çamkıran isimlerinden birinin başkanlığa getirilmesi bekleniyor.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.