HABERLERÖZEL HABER

PLAY-OFF HEYECANI…

Başkan İpek ; ” ilk senemizde Play-Off’tayız, Heyecanlıyız, Mutluyuz…”

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 14.grup takımlarından Tepecik Ülküspor 1946 1.amatör kümede ilk senelerinde Play-off oynayacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Başkan Mitat İpek Pandemi öncesi kurulan yeni bir ekip olarak 1.amatörde ilk senemiz ve play off oynayacağız. Heyecanlıyız, mutluyuz…” dedi. Dün oynanan son hafta maçı sonrası galip gelen TEPECİK ÜLKÜ SPOR 1946, Şampiyon Eşrefpaşa spor’un ardından ikinci olarak süper Amatör mücadelesinde play off lara kaldı.

Tepecik ekibi başarılı teknik sorumlu Engin Bitin yönetiminde, oynadığı 12 maçta 8 galibiyet,1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 37 kez havalandırırken kalesinde 17 gol gördü ve 25 puanla play off’lara adını yazdırdı.

“FUTBOL AŞIĞI YÖNETİCİLERİMİZ SAYESİNDE VARLIKLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ…”

Başkan Mitat İpek amatörler olarak bu mutluluğu yaşarken çok zor şartlardan geçtiklerini de belirtti. Başkan İpek sözlerine şu şekilde devam etti. “Bu yola çok güçlü bir yönetimle çıktık. Yöneticilerimiz tüm maçlara tam kadro geliyorlar. Futbolcu kardeşlerimizde bu birlik ve beraberliği gördükçe birbirlerine daha güçlü kenetleniyorlar. Çıktığımız her maçta göze hoş gelen futbolun yanı sıra, bol skorlu galibiyetler alarak iddiamızı gözler önüne serdik. Bu arada amatör spor kulüplerinin varlıklarını sürdürebilmesi için kaynağa ihtiyaç var. Maddi anlamda çok büyük zorluklar yaşayan amatör kulüpler, gerçekten büyük özveride bulunan ve bu yola baş koymuş futbol aşığı yöneticiler sayesinde varlıklarını sürdürüyorlar. Ancak şu unutulmamalı. Amatör spor dipsiz bir kuyu gibi. Çocuklarımızı sokaklardan kurtarmak adına girişilen bu mücadelede yerel yönetimlerin ve merkezi yönetimlerin biraz daha yardım anlamında aktif olması gerekir. Ve yine özellikle Sivil Toplum Kuruluşlarının da spora katkı sağlamaları teşvik edilmelidir. Unutmayalım ki geleceğin milli takımını bu sahalardan çıkan evlatlarımız oluşturacaktır. Son olarak şahsınıza ve spor ve spor extra’ya kendi adıma ve Tepecik Ülküspor 1946 ailesi adına amatörlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Yanımızda olduğunuzu bilmek çok güzel. Teşekkür ederim.“

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.