HABERLERÖZEL HABER

İZMİR ASKF,GÜN SAYIYOR…

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yeni binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Atatürk stadı spor kompleksi içerisinde devam eden yeni ASKF binası amatör spor camiasının hizmetine açılması için gün sayıyor…

ÖNCEL ; “Amatörün Yeni Evi ve Yuvası Olacak…

”İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar’ın “En büyük hayalimi gerçekleştiriyorum” dediği yeni hizmet binası bir aksilik olmazsa bayramdan sonra bitmiş olarak amatör spor kulüpleri ile buluşucak. Başkan Efkan Muhtar’ın büyük gayreti ile yeni binanın hizmete girecek olması spor kamuoyu tarafından takdirle karşılanıyor.

Kaba inşaatı biten binada ince işlere geçildi. Binaya her gün Amatör spor kulüpleri temsilcileri ziyaret ederek bitirme sürecinin bir an önce hızlanması adına destek veriyor.

Bugün spor servisimiz olarak binanın son halini sporseverlere göstermek adına orada bulunduk. Ziyaret esnasında İzmir ASKF Başkan vekili ve ASKF yönetim kurulu üyesi Ahmet Öncel bizi karşıladı ve yeni binanın son hali hakkında bilgiler verdi. Öncel “Amatörün yeni evi ve yuvası çok yakında hizmete açılacak. Bir aksilik olmazsa ASKF olağan genel kurul seçimi öncesi bitmiş olacak. Sağlıkçılarımızın, saha komiserlerimizin odalarının olacağı, Spor camiamızı rahatlıkla ağırlayacağımız ulaşım ile park sorununun olmadığı bir yönetim binamız olacak artık.Tüm amatör spor camiamıza yeni amatör evimiz hayırlı olsun. Yeni binamızla birlikte çok güzel projelerimiz ile yeni sezonda güzel hedeflerimiz var” ifadelerini kullandı.

Ziyaret esnasında bina çalışmalarına destek için Ahmet Öncel ile birlikte spor camiasının fedakar yöneticileri, Behçet Demir Karataş, Metin Küçükoğullarından ve Nuri Önen hazır bulundu.

HABER – VİDEO KLİP ; Mustafa ÖZERGENE



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.