ALT YAPI HABERLERİHABERLERÖZEL HABER

BEŞİKTAŞ’A MİSAFİR OLDU…

Eski İzmir Gençlik Spor Kulübü, Beşiktaş’ın misafiri oldu…

BAŞKAN HASAN ARAT SPORCULARTLA BİRE BİR İLGİLENDİ…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe Özel, İstanbul turuna çıkan Kadınlar 3.ligde mücadele eden Eski İzmir Gençlik spor kulübü süper lig devi Beşiktaş kulübünün misafiri oldu. Başkan Hasan Arat’ın toplantısı olmasına rağmen genç sporcuları görünce hemen yanlarına gelerek özel ilgi ve desteği takdirle karşılandı.

SPORCULARIN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ…

Eski İzmir Gençlik Spor Kulübü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe Özel Kadınlar 3.lig de mücadele eden Kadın takımını Başkan Vekili Ali Türkel ve Kulüp Müdürü Burçay Taşdemiroğlu öncülüğünde İstanbul turuna çıkardı. İstanbul’da gezisini Ayasofya ve Eyüp Sultan, Ve Galata’ya yapan kadın takımı Beşiktaş Kulübünü ve Beşiktaş Park Stadyumun da ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Ege Beşiktaşlı İş İnsanları Derneği Kurucu Başkanı Abdulkadir Alkışel’in aracılığıyla kadın sporcularımızı Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arat makamında ağırladı. Sporcularımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutladı. Kadın Takımı Sporcuları büyük bir İlgi ve alaka ile karşılayan Başkan Hasan Arat sporcularla fotoğraf çektirdi ve Sporculara Beşiktaş atkısı hediye etti. Sporcularımız kulüpte yemeklerini yedikten sonra kulüp otobüsü ile İstanbul turu yaptılar.

Eski İzmir spor kulübü başkanı Ali İçyer ziyaret sonrası yaptığı açıklamada ; ” Sporcuların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. O kadar yoğunlukta Hasan ARAT başkanımızın kızlarımızla bire bir ilgilenmesi bize mutluluk ve heyecan verdi. Eski İzmir Gençlik Spor Kulübü Yönetimi olarak Kızlarımızın bu mutluluğu bizi de çok mutlu etti. Katkı koyan emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.