HABERLER

“O GÜÇ BİZDE VAR…”

“PENDİKSPOR MAÇIYLA BİR ÇIKIŞ SÜRECİ BAŞLATMAK İSTİYORUZ”

Altınordu’nun tecrübeli oyuncularından Ali Dere ve genç futbolcularından Muzaffer Kocaer, Pendikspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Kırmızı-lacivertli takım, pazartesi akşamı Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde devam ediyor.

Kırmızı-lacivertli takımın genç oyuncularından Muzaffer Kocaer, bay geçirdikleri arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, “Lige aslında kötü bir başlangıç yapmadık. Deplasmanda beraberlikler her zaman iyidir. Fakat galibiyetler alıp ligde üst sıralara çıkmak istiyoruz. Pendikspor maçını kazanıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz. O güç bizde var. Umarım bunu bu hafta gerçekleştiririz” dedi.

Takımın tecrübeli futbolcularından Ali Dere de “Ligin 5.haftasına geçiyoruz. Kendi adımıza 4. hafta oldu artık galip gelmek istiyoruz. Birbirini bilen bir takımız, sistemi olan bir takımız. Bu bay haftasını çok iyi değerlendirdik. Pendikspor maçında İnşallah galip geleceğimize inanıyorum. Başarabilirsek bundan sonra süregelen galibiyetlerle çok iyi bir konuma gelebileceğimize inanıyorum. Bunu da başaracağız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.