HABERLERTRANSFERLER

TRANSFER DEVAM EDİYOR…

ALTINORDU FUTBOL AKADEMİSİ’NE İKİ GURBETÇİ TRANSFERİ

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, A Takım kadrosunun yanı sıra Altınordu Futbol Akademisi’ne de (ALFA) gurbetçi oyuncular transferine devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda A Takım kadrosuna Kürşad Sürmeli, Kenan Fakılı, Ahmet Dereli, Şeref Özcan gibi bir çok gurbetçi futbolcuyu dahil eden Kırmızı-lacivertli takım, Altınordu Tekrar Avrupa Yolları’nda (ATAY) Projesi kapsamında Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U18/19 Takımı’na TSN Nierndorf Takımı’ndan Serhat Saraç ve VFL Osnabrück takımından Sergen Yüksekdağ’ı kadrosuna dahil etti. Genç oyuncularla sözleşme imzalandı.

ATAY Projesi kapsamında Altınordu Futbol Akademisi’ne transfer edilen yurt dışı doğumlu oyuncular, istenilen performansı sergilemesi halinde aynen diğer ÖKS oyuncuları gibi A Takım kadrosuna yükselme şansı elde ediyor. Kulüp her yıl iki gurbetçi oyuncuyu A Takıma monte etmeyi hedefliyor.

Metin Oktay Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen imza törenine Başkan Seyit Mehmet Özkan, ALFA İdari Direktörü Ahmet Furkan Can ve Altınordu Avrupa Direktörü Murat Korkmaz katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.